franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Mattia je drugačen, kot ste mislili

8. 10. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
mattia-ruttar, kmetija

Mattia Ruttar foto: POP TV

Mattia Rutar je veliko bolj samozavesten, kot se predstavlja v šovu Kmetija. Pravi, da je nesmrten in da ga bomo spremljali vse do finala, saj bo na koncu tudi zmagal.

Mattia Rutar se je doslej držal nekoliko bolj v ozadju, zdaj pa je napočil čas, da gledalcem pokaže, kakšna oseba je in kakšne so njegove sposobnosti. Prepričan je namreč, da je največji konkurent na kmetiji, kar še bolj utrjuje njegove samozavestne občutke ob vstopu na posestvo, ko je ustvarjalcem dejal, da lahko pričakujejo, da bo ostal do finalne epizode, saj bo na koncu tudi zmagal.

20-letnik iz Kopra je sicer za zmago pripravljen narediti vse. »Če to pomeni se zaplesti z nekom, da me odpelje do zmage, 'count me in',« je dejal Mattia, ki se zunaj šova sicer z nekom dobiva, a ocenjuje, da je zakomplicirano.

Mattia Ruttar foto: POP TV

Mladi Primorec je o sebi razkril še nekaj zanimivosti, ki jih med bivanjem na posestvu o sebi ni izpostavil. Mattia je denimo v zasebnem življenju maneken, sicer pa večino časa posveča širjenju znanja, ima namreč svetovalno podjetje, ki ga namerava po zmagi še razširiti. Njegova želja je, da bi drugim svetoval, kako uspešno voditi svoje podjetje.

20-letnik sicer ocenjuje, da je v njem več kmeta kot mestnega dečka, pa tudi samostojen je, kar je tudi razlog, da ga ne bo preveč mučilo pogrešanje domačih. »Najbolj bom pogrešal svoja psa, brez njiju bo najtežje. Sicer živim sam že več kot leto dni in lahko rečem, da imam prakso živeti brez svojih bližnjih v neposredni bližini.«

Mattia Ruttar foto: POP TV

prejšnji članek
Zakaj ima Ana Klašnja nasmeh do ušes?
Svet slavnih
Zakaj ima Ana Klašnja nasmeh do ušes?
naslednji članek
Pevka Katarina Mala se je prelevila v igralko
Svet slavnih
Pevka Katarina Mala se je prelevila v igralko
#nasazenazenska
nasazenazenska