profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Ta pustolovec je Ginov starejši brat

18. 11. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
kmetija

Ginova družina foto: VOYO

Ginov osem let starejši brat se je nedavno vrnil iz Kitajske, kjer je živel in delal zadnja leta. Alen se tako po videzu, kot svobodomiselnosti, močno razlikuje od mlajšega sorojenca.

Tudi Gina so domači razveselili s posnetkom, na katerem so ga pozdravili in mu zaželeli veliko uspeha. Poleg očeta, mame, babice in dedka, sta se javila tudi mlajši brat Nik in starejši Alen Aleksander, ki si je še do nedavnega širil obzorja na Kitajskem.

Ginova starša foto: VOYO

»Zelo rad se od časa do časa odločim za spremembo življenjskega sloga ali lokacijo bivanja. Leta 2017  sem se ob koncu svojih raziskav za magistrsko delo o globalnih mestih odločil, da  to izkusim tudi na lastni koži. Preselil sem se v petmilijonsko mesto na jugovzhodu Kitajske. Po zagovoru magistrske naloge sem dve leti študiral mandarinščino in začel sodelovati s tamkajšnjimi centri za usposabljanje kitajskih študentov na področju akademske angleščine in evropskega načina študiranja. Gino in preostali  člani družine so bili malo presenečeni nad  to mojo odločitvijo. Je pa to tudi v Ginu   sprožilo širše razmišljanje glede njegove   prihodnosti in možnosti pridobivanja izkušenj v drugih državah. Ko starejši brat naredi takšen podvig, je mlajšim ta ideja  potem bližja in lažje dosegljiva. Mogoče  je prav zaradi moje svobodomiselnosti začel tudi sam raziskovati nova področja, kot so lepotna, modna in oglaševalska   industrija. Zelo sem vesel, da svoje adute in sposobnosti uporablja po najboljših močeh. Za svoj videz mora garati in biti zelo discipliniran ter vedno dobro telesno   pripravljen. Odlično je, da pri tem uživa,  svoje rezultate pa tudi trži. Je pa lahko lepotna industrija dvorezen meč za človekovo samopodobo,« je v klepetu za revijo Lady dejal Alen, ki Ginu popolnoma zaupa in verjame, da je na vse morebitne pasti dobro pripravljen – tako  fizično kot psihično.

prejšnji članek
Danes pričetek nove serije Za hribom!
Svet slavnih
Danes pričetek nove serije Za hribom!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Denisa danes ne boste prepoznali
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Denisa danes ne boste prepoznali
#obraziavenija
obraziavenija