pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Maria razkrila, zakaj se ni vrnila kot porota

13. 12. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
maria-arko

Maria Arko foto: POP TV

Na posestvu je znova živahno, vrnili so se skoraj vsi izpadli tekmovalci. Kje pa sta Jan in Maria? Slednja nam je zaupala, da ima veliko razlogov, da ni več stopila pred resničnostno kamero. 'V šovu Kmetija sem pokazala vse! Modrost, delavnost in nekonfliktnost! Vem kdo sem in kaj zmorem.'

Kot porotniki so se na posestvo šova Kmetija vrnili izpadli tekmovalci, med katerimi pa ni Jana Kneza in Marie Arko. Slednja sta nam že v klepetu po izločitvi pojasnila, da ne vidita smisla v nadaljevanju zgodbe, zlasti Maria, ki se kljub vabilu ni vrnila v hišico v gozdu.

A zakaj natanko je zavrnila vrnitev na posestvo? Kot nam je pojasnila, ima veliko razlogov, zaradi katerih se ni vrnila ne v hiško v gozdu, ne kot porota v finalu.  

»Kot strela z jasnega so se nekateri obrnili proti meni. Tudi, če mi je produkcija to vlogo v naprej namenila, je nedopustno, da so šle stvari predaleč in jih niso ustavili ter me zaščitili. Stopili so na stran zarot, podlih iger in nemoralnega vedenja posameznikov. Med njimi je najbolj izstopal Aljaž in njegov verbalni napad v času, ko sem bila glava družine. Tega na televiziji nismo videli, ravno tako ne moje predanosti in delavnosti na Kmetiji. Kmetija, ni kmetija. To je resničnostni šov kamenčkov, zlobe in taktiziranja,« je povzela svoje občutke Maria.

Maria Arko

Maria Arko foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Alen moral zapustiti šolstvo in politiko?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Alen moral zapustiti šolstvo in politiko?
naslednji članek
Horoskop: Preveč se ukvarjate s preteklostjo
Horoskop
Horoskop: Preveč se ukvarjate s preteklostjo