nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tilen zaradi predčasne zabave ne bo prejel kazni

28. 12. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija, tilen-brglez, druženje

Tilen Brglez foto: Sašo Radej / M24

Priljubljeni Tilen Brglez je bil izpostavljen zaradi veseljačenja pred uradno razglasitvijo zmagovalca šova Kmetija, na POP TV so deževala vprašanja ali bo 23-letnika doletela kazen zaradi kršitve pogodbe. Tilen sicer ni nikjer izrecno najavljal slavja ob zmagi, pravi pa, da bi medijem brez zadržkov pojasnil ozadje druženja, če bi ga seveda povprašali.

V petek, 17. decembra se je odvilo zasebno druženje tekmovalcev šova Kmetija in prijateljev Tilna Brgleza, ki je želel druščino počastiti z jedačo, pijačo in dobro glasbo. O druženju, na katerem je bil prisoten tudi naš fotograf, smo poročali šele v torek, torej po uradni razglasitvi zmagovalca, saj bi bili lahko predčasni fotoutrinki napačno razumljeni. A ker so se fotografije dogodka pojavile na družbenih omrežjih, se je seveda zgodilo natanko to, Tilen se je namreč znašel v številnih objavah, mnogi pa so se na POP TV obrnili z vprašanjem, ali ga sedaj čaka kazen.

Nekateri so se spraševali, kako visoko denarno kazen bo prejel zaradi zabave. foto: Sašo Radej / M24

Tilen, ki ga je negativna izpostavitev zelo razžalostila, se je sicer v težavah znašel zaradi tega, ker je druženje načrtoval na večer finalne oddaje, kar pa se je zapletlo, saj je bila slednja tedne po že načrtovanem dogodku na sporedu kasneje. 23-letnik je tako dogodek prilagodil počastitvi druščine, zmagovalno slavje pa prestavil na kasneje.

In kaj na vse skupaj porečejo na POP TV?

Na POP TV so se morali letošnjo sezono zaradi predčasnega razkritja poteka šova in zmagovalca Kmetije soočati s številnimi nevšečnostmi, ki so škodovale televizijskemu projektu. Medtem ko je bilo skoraj vsem gledalcem priljubljenega šova zadnja dva meseca znan zmagovalec, se z neizpostavljeno Tilnovo zabavo seveda ne obremenjujejo preveč. »Tilen je imel v petek zabavo, o kateri POP TV ni bil seznanjen. Nam je pa po zabavi sporočil, da je šlo za zasebno zabavo s prijatelji in tekmovalci Kmetije, ki ni imela veze z zmago. Praznovanje zmage še prihaja, je dejal,« so v izjavi za javnost sporočili za njena.si.

prejšnji članek
Tilen Klobasa zavrnil ponudbo za sodelovanje v Baru
Svet slavnih
Tilen Klobasa zavrnil ponudbo za sodelovanje v Baru
naslednji članek
Horoskop: Zatajili boste svoja pretekla čustva
Horoskop
Horoskop: Zatajili boste svoja pretekla čustva