stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tilen Brglez po nesreči hrepeni po vrnitvi na dirkališče

19. 7. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Tilen Brglez

Tilen Brglez foto: edit: njena.si

Še malo in zmagovalec šova Kmetija bo pripravljen, da zgolj tri mesece po poškodbi na pokalni dirki znova zajaha svojega jeklenega konjička. Nesreča ga namreč ni odvrnila od strastne želje po dirkanju in osvajanju pokalnih priznanj.

Zmagovalec šova Kmetija Tilen Brglez je poln optimizma in motivacije, da popolnoma okreva in se znova poda v adrenalinske vode ljubega motokrosa. Meseca maja je na pokalni dirki v Šentvidu pri Stični utrpel grdo nezgodo, prevelika želja po zmagi ga je namreč stala padca, tekom katerega sta mu počila dva vretenca v spodnjem delu križa, natrgale pa so se tudi mišice. Kot nam je pojasnil, je bilo vse skupaj kar velik šok, zanj so skrbeli kot za majhnega otroka, saj sprva tudi hoditi ni mogel. A optimizem in trma sta kmalu obrodila sadove, ob pomoči fizioterapevtke je namreč bolnišnico zapustil na nogah.

In kakšno je njegovo zdravstveno stanje danes? »Dvakrat na dan sem imel razgibavanja, da se je vse čimprej zacelilo, tako da sem trenutno dokaj v redu. Zdaj sicer še hodim na fizioterapije, ampak počasi se bom pričel pripravljati na nove izzive, želim si, da bi tudi letos osvojil kakšen pokal,« je za njena.si pojasnil Tilen, ki je še posebej veliko motivacije dobil minuli vikend, ko jo je mahnil na dirko na Češko, kjer je glasno spodbujal motokrosističnega zvezdnika Tima Gajserja.

prejšnji članek
Hiša Franko 34. najboljša restavracija na svetu
Svet slavnih
Hiša Franko 34. najboljša restavracija na svetu
naslednji članek
Poletno dopustovanje: zavaruj se pred tveganji v tujini
Zdravje
Poletno dopustovanje: zavaruj se pred tveganji v tujini