901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bo Zasavskemu youtuberju Kmetija uresničila željo po pozornosti?

22. 8. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Ivan Šmergut

youtuber Ivan Šmergut foto: YouTube/zajem zaslona

Ivan Šmergut je zasavski youtuber in oče dveh otrok, ki zelo rad preživlja čas pred kamero in komunicira s svojimi sledilci. Sedaj se mu je uresničila velika želja, predstavil se bo lahko Sloveniji. Kako namerava pritegniti gledalce, bomo videli že zelo kmalu.

Ivan Šmergut šteje 32 let, prihaja pa iz Trbovelj, kjer živi skupaj s svojo družino – izbranko Rebeko in dvema sinovoma. Na svojem YouTube kanalu se pogosto javlja v živo, pri čemer poleg igranja računalniških igric klepeta s svojimi podporniki ali pa v kamero lovi druge utrinke iz svojega vsakdana. Z uvrstitvijo med tekmovalce šova Kmetija se mu bo uresničila želja po večji prepoznavnosti, v TV šovu bo namreč prejel pozornosti širšega kroga publike, eden izmed njegovih ciljev pa je, seveda, tudi zmaga.

Ivan Šmergut foto: POP TV

Ker se pogosto snema, najbrž s sproščenostjo pred kamero ne bo imel težav. Bo pa, poleg svojih dveh sinov, pogrešal računalnik in internet, s čimer je doslej zapolnjeval večji del svojega časa. Ivan se v resničnostno igro podaja brez strategije, spoznali pa ga bomo lahko kot zabavljača, ki je priden za delo, a se ne pusti zafrkavati. Če mu kaj ne bo pasalo, bo to tudi brez dlake na jeziku povedal. »Če bo prišlo do konflikta, me ne morejo tako sprovocirati, da bi znorel oz. dvignil roko nad nekoga, ampak povedal pa bom svoje, dolžen nikomur ne ostanem.«

Ivan Šmergut foto: YouTube/zajem zaslona

Ivan Šmergut prihaja iz Trbovelj.

Ivan Šmergut prihaja iz Trbovelj. foto: POP TV

prejšnji članek
Nekdanja misica in nogometaš postala starša
Svet slavnih
Nekdanja misica in nogometaš postala starša
naslednji članek
Ben Affleck in J.Lo pripravila veliko poročno zabavo
Svet slavnih
Ben Affleck in J.Lo pripravila veliko poročno zabavo