pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Janova preobrazba iz vitkega dečka

9. 9. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
jan-zadravec

Jan Zadravec foto: njena.si

Žaljivke lahko na odraščajoči duši pustijo velike posledice. Jan Zadravec je stisko obrnil sebi v prid in z močno voljo pokazal, kaj lahko naredi iz sebe.

Jan Zadravec je gledalcem šova Kmetija zaupal, da se je pred petimi leti, ko je štel 19 let, soočal z motnjami hranjenja, ki so se pojavile kot odziv na nesrečo pri uživanju obroka. Janu se je namreč v grlu zataknil grižljaj mesa, kar je vodilo v postravmatski stres in velike težave pri požiranju hrane. »Nisem upal več jesti, niti piti.« Sledilo je dvomesečno zdravljenje na oddelku bolnišnice za motnje hranjenja, kjer se je znova učil prehranjevanja.

Jan Zadravec foto: VOYO

24-letnik je ob tem že pojasnil, da se je zaradi svoje vitkosti soočal z zbadanjem, ki je nanj močno vplivalo. »Veliko ljudi me je žalilo. Ko sem se pogledal v ogledalo, sem se želel spremeniti. In tako sem jim pokazal, v kaj se lahko ta 'hrenovka' spremeni in postane velik moški, ki je vzor drugim ljudem,« je razložil Jan in zaključil, da so bile njegove sanje pokazati okolici, kdo je ter kaj lahko doseže.

prejšnji članek
Charles užaloščeno ob materini smrti
Svet slavnih
Charles užaloščeno ob materini smrti
naslednji članek
Britance bo prvič nagovoril novi kralj Karel III.
Svet slavnih
Britance bo prvič nagovoril novi kralj Karel III.
#obraziavenija
obraziavenija