stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Presenetljivo razkritje, zakaj se Karin ni borila

8. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
karin-štangelj

Karin Štangelj foto: VOYO

Karin Štangelj se je sprva borbeno zagnala proti slamnatemu labirintu, ko pa je Danijela trčila vanjo in jo pometla po tleh, je njena vnema izpuhtela. Izvedeli smo, kaj je bil razlog, da ni pokazala tekmovalnosti. Vse, kar nam je zaupala, nas je prijetno presenetilo. Preverite!

Čeprav slednjega niste slutili, je imela Karin za seboj dva težka tedna. "Moje misli so bile povsod in na trenutke jih je bilo kar težko zbrati nazaj. Seveda sem imela med bojem v mislih svojo družino, ker se šele v areni zavedaš, kako blizu njim si. To, da se je Danijela na začetku zaletela vame, me ni ustavilo, si je pa s to potezo priborila malo prednosti," nam je pojasnila Karin in razkrila, da je do tistega ključnega preobrata prišlo tekom noči, ki sta jo z Danijelo preživeli v kajži.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. Tega nihče ni pričakoval. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Karin Štangelj foto: VOYO

"Z Danijelo sva se v kajži iskreno pogovarjali, zaupala mi je svojo življenjsko zgodbo in povedala, za kaj se bori. Vem, da je to tekmovanje, ampak sem oseba, ki ljudem privošči le najboljše," je razložila, a poudarila, da boja kljub temu ni prepustila.

"Arena je bila sestavljena iz več faz, zato sem pričakovala, da se bo Danijela mogoče utrudila, če se že na začetku preveč zažene. Svoje moči sem od začetka še malo ohranjala, ker sem bila prepričana, da se bo moja tehtnica prevesila istočasno kot Danijelina. Ko sem videla, da sem en krog v zaostanku, sem pospešila. Mislim, da je ta en krog v labirintu odločal o Danijelini prednosti."

Dekleti sta se zaleteli foto: VOYO

In kakšni občutki so jo objeli ob spoznanju, da se bo poslovila od možnosti, da osvoji glavno nagrado? "Sama pri sebi sem po porazu bila vesela za Danijelo in istočasno vesela zase, da se vračam k bližnjim. Do glavne nagrade bi me ločilo še kar nekaj časa na posestvu. Premišljevala sem, če sem pripravljena iti preko sebe in začeti z umazano igro, ampak to žal ne bi bila jaz. Na koncu je bila moja odločitev taka, da ostanem zvesta sama sebi tudi, če me to stane glavne nagrade. Očitno je bila posledica moj odhod, ki pa je lahko tudi začetek za nekaj novega."

Karin Štangelj foto: VOYO

Karin Štangelj foto: VOYO

Karin je počasi sukala vijak. foto: VOYO

Zmago je slavila Danijela. foto: VOYO

Karin Štangelj

Karin Štangelj foto: VOYO

prejšnji članek
Novost oddaje Sanjski moški zaostrila razmere
Resničnostni šovi
Novost oddaje Sanjski moški zaostrila razmere
naslednji članek
Meghan Markle in princ Harry žurata v Ameriki
Svet slavnih
Meghan Markle in princ Harry žurata v Ameriki