stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Presenetljivo ozadje Manjine vloge navihanega zabavljača

14. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
manja

Manja Šernek foto: edit: njena.si

Vas zanima, kakšna je Manja Šernek v resnici? Je tako zabavna tudi v resničnem življenju ali si je v igri nadela masko simpatičnega dvornega norčka, da bi spretneje smuknila po poti do cilja? Razkrivamo vse podrobnosti, ki niso znane niti tistim, ki so bili del resničnostnega šova …

Zdaj že vemo, da je večji del Manjinih izjav hudomušno obarvanih in da niso podane z namenom, da bi jih jemali resno, pač pa, da bi se gledalci pred TV zasloni sproščeno nasmejali. Pa je to pravzaprav njena vloga v Kmetiji - razvedriti publiko, ali se je hkrati v igro hkrati podala tudi s ciljem, da osvoji glavno nagrado?

Manja nagovarja statično kamero. Izraz na Tomovem obrazu je neprecenljiv, kajne? foto: VOYO

»Glavna nagrada nikoli ni bil moj cilj, čeprav bi rekla, da imam dobre možnosti za priti daleč v igri. Na Kmetijo sem se podala z razlogom, da malo razbremenim te taktike in dramo s kakšnimi smešnicami. Komedija je moj način življenja, vesela sem ko se mi ljudje nasmejijo in ko s svojimi vragolijami osrečim druge ljudi. Rada se nasmejim sebi in rada vidim, ko se drugi nasmejijo meni. Mogoče se v prihodnosti podam v vode stand-upa in s svojimi anekdotami nasmejim širšo publiko - kaj vemo,« je skomignila z rameni Manja, ki pa je tekom življenja na posestvu vseeno nekoliko spremenila svoje namere. Ko je snemanje prešlo v drugo polovico igre, je namreč ugotovila, da bi lahko pod krinko šaljivega lika naredila še kakšen korak dlje. Je torej igro kljub vsemu vzela resneje, kot pa se zdi na prvi pogled?

Manja zna popestriti oddajo foto: VOYO

»Na začetku se mi je igra zdela preveč naporna, zato sem se od nje oddaljevala, kolikor sem se mogla, vendar zdaj, ko smo že vse bližje koncu, sem na stvar začela gledat objektivno in sem se odločila, da bom samo zabavna in dokaj nekonfliktna različica sebe v upanju, da pridem še malo dlje. Igra je res naporna in sem našla način, kako malo ubiti to “slabo voljo”, ki je vladala v hiši.«

Manja zasebno še bolj navihana

Nekje v začetnem delu Kmetije so prikazali del življenjske izpovedi, tekom katere smo Manjo bolje spoznali in tako imeli priložnost videti, kaj prepleta njene globlje misli. A čeprav se simpatična akterka sooča tudi s stiskami, si jo bomo zagotovo najbolj zapolnili po humorno obarvanem doprinosu letošnje sezone. Si je Manja torej zabavnimi trenutki olajšala bivanje v izolaciji ali je to pač del nje oz. je takšna navihanka tudi v realnem življenju?

»Moram priznati, da sem se na posestvu dokaj zadrževala, saj sem v realnem življenju še bolj navihana! Ko mi je v družbi prijetno in sproščeno, znam biti pravi zabavljač, večkrat sem koga nasmejala prav do solz. Pogosto smešne trenutke in skeče objavim tudi na svojem TikToku, kjer gradim svojo osebno znamko Budalije,« za konec razloži Manja in nas opomni, da je smeh pol zdravja, s čimer se seveda povsem strinjamo.

Manja Šernek foto: Promocijski material

prejšnji članek
52-letna slovenska pevka okrcana zaradi nošenja mini kril
Svet slavnih
52-letna slovenska pevka okrcana zaradi nošenja mini kril
naslednji članek
Blaž Kričej Režek bi bil lahko tudi kmet
Resničnostni šovi
Blaž Kričej Režek bi bil lahko tudi kmet
#obraziavenija
obraziavenija