petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Danijela 6-krat do klobuka s skritim Asom iz zunanjega sveta

25. 11. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
danijela-medenjak, kmetija-2022, glava-družine

Danijela Medenjak foto: VOYO

Danijela Medenjak je bila kar šestkrat glava družine, kar je, kot so nam potrdili na POP TV, največkrat v zgodovini šova Kmetija. A da se ji je klobuk nenehno vračal na glavo, morda ni naključje. Tega o njej niste vedeli …

Čeprav Danijela Medenjak sprva ni bila vidnejša tekmovalka letošnje sezone šova Kmetija, je iz tedna v teden dokazovala, da bi morali biti dominantnejši člani nanjo bolj pozorni. Klobuk glave družine si je na glavo nadela večkrat kot legendarni Franc Vozelj, kar pa se nemara ne bi zgodilo, če bi s svojim vodenjem razočarala sotekmovalce.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Danijela Medenjak je kar šestrkrat vodila družino. foto: VOYO

Danijelin zlati klobuk

»Klobuk glave družine je bil zlati klobuk. Prvič sem se spoprijela s tem, ko smo izbirali glavo družine in se nihče ni javil, nihče ga ni želel. In potem sem se jaz javila. Zavedala sem se, da klobuk daje imuniteto, posledično pa imaš ob opravljeni tedenski nalogi zagotovljeno varnost še za en teden. Seveda pa ima vse prednosti in slabosti. Potrebno je kar precej truda za družino: znati jih treba motivirati, biti pozoren, da pravično razdeliš naloge, ter da kljub delu med člani ohraniš dobro voljo, smeh in pozitivno energijo. Seveda sem jaz kot glava normalno delala z vsemi naloge, se trudila, da družino uspešno pripeljem v hišo ali da vsaj obstanemo v hiši. Sotekmovalci, ki so me podpirali, so mi ob odhodu nadeli še klobuk in posledično zaščito. Mislim, da je za te odločitve pretehtalo to, da sem bila pozitivna, vztrajna in direktna. Pokazala sem levinjo,« je s svojim delom vodje zadovoljna Danijela, ki pa nam zatem zaupa, da se z vodstvenimi prijemi na kmetiji ni soočala prvič. Nadarjenosti za vodenje tako ni odkrila v resničnostnem šovu, prav tako jih tam ni utrdila, saj ima za seboj obilo dela iz tega področja.

Danijela Medenjak foto: VOYO

Kdo je Danijela v zunanjem svetu?

»Na kmetiji je bilo zelo veliko različnih karakterjev, z vsakim si moral delati drugače. Te sposobnosti sem prinesla v šov že iz svojega realnega sveta, saj v službi delam z še več ljudmi raznolikih karakterjev, za povrh pa še s tujci. Tako da vztrajnost in motivacija mi nista bili tuji, predvsem ko smo morali delati pozno v večer ali do zgodnjih jutranjih ur,« razlaga Medenjakova, ki ima kljub trudu, ki ga je bilo potrebno vložiti, na nošenje klobuka lepe spomine, a hkrati poudarja, da je prava borka tudi brez klobuka, ki ji je prinaša imuniteto.

»Sproti sem se začela zavedati, da sem si klobuk nadela kar šestkrat, kar se do sedaj na Kmetiji še ni naredilo. Sem pa v arenah dokazala, da sem tudi brez klobuka močna in brez predaje.«

Danijela Medenjak foto: VOYO

prejšnji članek
Žan Serčič poskrbel za neverjetno vzdušje
Svet slavnih
Žan Serčič poskrbel za neverjetno vzdušje
naslednji članek
FOTO: Blaževa mama tako mladostna, da so jo zamenjali za novo kandidatko!
Resničnostni šovi
FOTO: Blaževa mama tako mladostna, da so jo zamenjali za novo kandidatko!