nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: So tu zgoraj res prostori namenjeni produkciji?

29. 11. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
kmetija-2022, hiša

Kmetija 2022 foto: VOYO

Snopi rumene luči, ki osvetljuje podstrešna okna, so pritegnili pozornost nekaterih gledalcev. Teh prostorov v oddaji ne kažejo – kaj se skriva tam gori, morda produkcija?

Ker na njena.si z vami delimo zakulisje ustvarjanja resničnostnih šovov, ste se na nas obrnili tudi z vprašanjem, kaj se nahaja za podstrešnimi okni osnovnega objekta v šovu Kmetija. Eden izmed bralcev nas je opomnil na čisto prvo sezono Kmetije, kjer se je v bližini glavne hiše nahajal leseni objekt, ki ga je uporabljala produkcija. Dve tekmovalki sta kasneje pojasnili, da sta pogosto skrivaj zahajali na leseni podest in tam prisluškovali zvokom radia, ki je bil edina vez z zunanjim svetom. Se morda podobna namestitev namenjena delu produkcije nahaja tudi v tej hiši?

Kot smo preverili, slednje ne drži. Hiša Kmetije 2022 namreč nima podstrešnih prostorov. Gledalci lahko luč v podstrešnih oknih opazite samo zaradi tega, ker ima stavba tako visoke strope. To je tudi razlog, da je bilo jeseni bivanje v hiši še nekoliko bolj hladno.

Kmetija 2022 foto: VOYO

Kmetija 2022 foto: VOYO

prejšnji članek
Manja Stević v vlogi, ki vas bo presenetila
Svet slavnih
Manja Stević v vlogi, ki vas bo presenetila
naslednji članek
Najboljši Exatlonovci končno doma
Resničnostni šovi
Najboljši Exatlonovci končno doma