nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

V 10. sezoni nova kmetija in nova lokacija?

24. 8. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
natalija-bratkovič

Natalija Bratkovič foto: POP TV

4. septembra se prične jubilejna sezona šova Kmetija, ki je še pred pričetkom vzbudila zanimanje zaradi nepričakovanih informacij …

Potem ko so nam na POP TV nedavno zaupali, da v 10. sezoni ne bo znanih obrazov, a se je že čez nekaj dni izkazalo, da to ne drži, so gledalci sedaj opazili še eno nepričakovano zanimivost jubilejne sezone. Na 24ur.com so namreč presenetili z objavo, da je pred nami nova Kmetija. »Nova jesen, nova sezona, novi tekmovalci ter popolnoma nova lokacija. Gledalci bodo imeli to jesen na POP TV priložnost videti Kmetijo v povsem drugačni luči,« so med drugim pojasnili ob virtualnih fotografijah stavb in posestva, ki ga že poznate iz lanske sezone.

Natalija Bratkovič foto: POP TV

Kaj torej to pomeni? Se resničnostni šov odvija na stari ali novi lokaciji? TV hiša ima običajno izbrano posestvo v najemu dve leti, nato sledi menjava lokacije in postavitev novih objektov. Tako je tudi tokrat, po lanskoletni menjavi lokacije na Dolenjsko, so na hriboviti pokrajini tudi to poletje zabrnele kamere. Objavo z informacijami o Kmetiji so zgolj osvežili z novim datumov, kar pa naj vas ne zmede ali navdaja s pričakovanjem nove podobe. 10. sezona se odvija na posestvu, ki ste ga spoznali lansko leto.

prejšnji članek
MasterChef: V zakulisju se potijo pomočniki
Resničnostni šovi
MasterChef: V zakulisju se potijo pomočniki
naslednji članek
Skriti dragulj Jadrana, ki čaka na vaš obisk
Življenjski slog
Skriti dragulj Jadrana, ki čaka na vaš obisk