franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zmagovalec lanske Kmetije na pomoč ljudem v stiski

16. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
tom-zupan-prenove

Tom Zupan foto: TZ interior design

Tom Zupan in njegovi sodelavci so sprva pomagali kot prostovoljci na poplavljenih območjih, sedaj pa so se odločili, da bodo priskočili na pomoč tudi pri opremljanju domov.

Tom Zupan se je po lanskoletni zmagi v šovu Kmetija intenzivno posvetil razvoju lastnega podjetja za notranje oblikovanje in dobavo pohištva. V minulem poletju je skupaj s poslovno partnerico Saro zajadral v poslovne vode, ambiciozna notranja oblikovalca sta namreč marljivo zavihala rokave in se lotila kreativnega uresničevanja naročniških želja.

Tom Zupan in Sara foto: Osebni arhiv

Ob poplavah, ki so v začetku avgusta mnogim spremenile življenje, sta Tom in Sara, razmišljala, kako lahko poleg dela na terenu priskočita na pomoč tudi kot mlada podjetnika in notranja oblikovalca. "Tako kot marsikoga izmed vas, so se tudi nas poplave močno dotaknile. Sami smo že pomagali na prizadetih območjih kot prostovoljci, sedaj pa smo se odločili, da ponudimo na licitacijo našo prvo kolekcijo Anubis. Celoten izkupiček, ki ga bomo zbrali, bomo namenili za notranjo opremo za družine ali posameznike, ki pomoč najbolj potrebujejo. Licitacija bo potekala ta mesec, do 30. 9. 2023, na naši spletni strani. V kolikor ste eden izmed tistih, ki potrebujete pomoč, ali poznate osebo v stiski, nam pišite na naš mail info@satointeriordesign.si," sta svoj dobrodelni projekt opisala Tom in Sara, ki si želita, da bi pomagali čim več ljudem v stiski.

prejšnji članek
Igralka Lea Mihevc že oktobra pričakuje dvojčka!
Svet slavnih
Igralka Lea Mihevc že oktobra pričakuje dvojčka!
naslednji članek
Na dobrodelni nogometni tekmi zbrali rekordnih 3.512.031,34 evrov!
Svet slavnih
Na dobrodelni nogometni tekmi zbrali rekordnih 3.512.031,34 evrov!