nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Spoznajte Suzano v vlogi televizijske voditeljice

26. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Suzana Bajrić TV3

Suzana Bajrić v oddaji Zlati ključ foto: tv3

Gledalci šova Kmetija ste sedaj že lahko spoznali tekmovalko Suzano. A kdo je pravzaprav nasmejana Idrijčanka? Pa poglejmo, kako se znajde v voditeljskih čevljih ...

Če ne spremljate televizijskega programa TV3, je bila ob začetku šova Kmetija nasmejana Suzana Bajrić verjetno za vas neznanka. Simpatična 31-letnica je sicer vajena kamer, saj se že nekaj let kali v vlogi televizijske voditeljice. Doslej je denimo vodila glasbeni oddaji Top 8 in Vinilni časi,  pa popotniško oddajo Zlati ključ, na omenjeni televiziji pa je vodila tudi vreme.

Suzana Bajrić foto: VOYO

Nasmejana Idrijčanka je po izobrazbi magistrica strateškega komuniciranja, na poti do pridobljene izobrazbe in dela pred kamero pa je poprijela tudi za druge službe iz različnih področij. »Delala je v gostinstvu, izvajala anektiranje, vozila avtomobile v Luki Koper, promovirala kozmetične izdelke ter delala na recepciji Casinoja ter Psihiatrične bolnišnice Idrija,« so zapisali v predstavitvi TV hiše.

Suzana Bajrić v oddaji Vinilni časi foto: tv3

In kako to, da je postala del resničnostnega šova Kmetija? No, to pravzaprav ni bila njena ideja, saj jo je v igro prijavil njen najboljši kolega. Pa nagrada, že ve, kako bi jo porabila v primeru zmage? »Kupila si bom opremo za DJ-anje. Vložila. Pomagala očetu in mami,« je pojasnila pred odhodom na posestvo.

Suzana Bajrić

Suzana Bajrić foto: POP TV

prejšnji članek
Botri: Znana tetka iz ozadja, ki skrbi za Pere Macan
Svet slavnih
Botri: Znana tetka iz ozadja, ki skrbi za Pere Macan
naslednji članek
Kako ga zapeljati?
Odnosi
Kako ga zapeljati?