pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anja v zunanjem svetu: Po ogledu Kmetije razočaranje

9. 10. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
kmetija

Anja foto: VOYO

Ogled šova Kmetija je Anji poleg zadovoljstva nad lastnim vtisom prinesel tudi neprijetna spoznanja. Katere sotekmovalce je v pravi luči spoznala šele ob videnih izjavah?

Anja sicer še ni imela toliko časa, da bi si ogledale vse že predvajane epizode šova Kmetija, je pa kljub temu videla dovolj utrinkov, da je uvidela razliko med doživetimi odnosi in vtisi, ki jih je posamezni tekmovalec predstavil na samem. Kaj jo je najbolj neprijetno presenetilo?

»Kar sem lahko ujela je to, da nisem pričakovala, da imajo določeni ljudje, recimo Marcel, Klara in drugi, tako grdo mnenje o meni. Razumem, da me ne more imeti vsak rad, da pa imaš take ostre komentarje, pa res nisem pričakovala ...« je v klepetu za 24ur.com pojasnila Anja in v nadaljevanju obelodanila, da jo je razočaral Kristjan, saj je imela na posestvu priložnost, da ga za kamerami spozna bolj osebno.

Anja: 'Pokazala sem se taka kot sem.' foto: VOYO

»Presenetilo me je, da mi je Kristijan lagal glede hrane, kar samo kaže njegovo pokvarjenost. Jaz sem v kajži imela normalen pogovor z njim in mi je povedal svojo zgodbo in res sem ga začela gledati v novi luči, ampak po pregledu oddaj pa ne vem več ... Drugače bi se pa verjetno še našlo par stvari, ampak na koncu koncev jaz nisem jezna na nobenega, sem pa razočarana zaradi določenih ljudi,« je še dejala 29-letnica, ki je zelo zadovoljna s tem, kako se je predstavila v javnosti, kar je bil tudi njen cilj, saj je bila ves čas življenja na posestvu osredotočena predvsem na to, kako bo prikazana gledalcem.

prejšnji članek
Botri: Igralec padel v ledeno jezero
Svet slavnih
Botri: Igralec padel v ledeno jezero
naslednji članek
Roza oktober v dm Slovenija – 5 % od prodanih izdelkov bo namenjenih Združenju Europa Donna Slovenija
Zdravje
Roza oktober v dm Slovenija – 5 % od prodanih izdelkov bo namenjenih Združenju Europa Donna Slovenija
#nasazenazenska
nasazenazenska