pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tim požel sadove truda v fitnesu, Domen se je vrnil v objem sinov

14. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Kmetija domen in tilen

Domen, Tilen foto: Sestavljena fotografija

Tim je slavil zmago v izzivu, ki ga v zunanjem svetu redno in najraje izvaja. Domen je druščini pomahal v slovo, vrnil se je v objem svojih dveh fantičev.

Timu je bilo ob predstavitvi izziva 'potisk nad glavo' nemudoma jasno, da bo prav on tisti, ki bo slavil zmago. Bitka vzdržljivosti mu je bila namreč zelo dobro poznana, zato je zlahka premagal sotekmovalca Domna. »To je še en korak, še ena arena plus, da sem zmagal in to mi res da tako motivacijo za naprej, da tekmujem in se borim, četudi je težko,« je pojasnil Tom Novak in razložil, da se tudi pri naslednjih korakih popolnoma osredotoča na končni cilj, zmago v šovu Kmetija.

»Ni lahko biti poražen, ampak igra je bila pisana na kožo Timu. Njegova najljubša vaja na fitnesu, ki ga obiskuje petkrat na teden. Moral sem priznati premoč in spustiti tisto koruzo nase,« je po koncu bitke v areni dejal Domen ter za konec v izjavi še enkrat čestital Timu, nato pa jo mahnil v zunanji svet, kjer sta ga že nestrpno čakala njegova sinova. Čeprav se je zdelo, da najpomembnejši del Domnovega življenja predstavlja psička Viva, ki ga je spremljala v izolaciji, pa temu ni povsem tako. Domen je namreč oče dveh sinov, šestletnega Vita in desetletnega Žaka, ki mu pomenita vse na svetu.

Domen je bil med bitko v mislih že doma. foto: VOYO

prejšnji članek
Fata iz TV Dober dan si je za abrahama podalila posebno darilo
Svet slavnih
Fata iz TV Dober dan si je za abrahama podalila posebno darilo
naslednji članek
Živahna pesem slovenske pevke skriva zasebno stisko
Svet slavnih
Živahna pesem slovenske pevke skriva zasebno stisko