Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Mateja podivjala od besa: Pusti punco in imej fanta!

18. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
kmetija, prepir, matej, david-sekirnik

Mateja in David foto: VOYO

David je z omembo Matejinega sina stopil na mino, svetlolaska pa mu ni ostala dolžna. Z njim je obračunala pred kamero in pred očmi Slovenije obelodanila, kar so se mnogi spraševali.

Pri tekmovalcu šova Kmetija Davidu Sekirniku je težko reči ali se glede čustvenih izlivov do Žana zgolj razigrano šali ali misli resno. Gledalci so se tako pogosto spraševali, kaj se v resnici dogaja in ali je Sekirnik zgolj želel popestriti resničnostno oddajo. Mnenje o tem so si tekom skupnega bivanja še najbolje ustvarili sotekmovalci, kaj si nekateri mislijo, pa je v jezi nepričakovano razkrila Mateja. Potem ko jo je med sinočnjim prepirom zbodel, češ da s svojim vedenjem sinu dela sramoto, se je 33-letna mamica burno odzvala in še dvakrat bolj silovito udarila nazaj.

Mateja nikomur ne ostane dolžna. foto: VOYO

»Če bo mojega sina sram mene, me zanima, kako bo reagirala njegova partnerka, ko bo videla, kako je na zabavi lizal in poljubljal moškega – Žana. Kako se bo njegova punca počutila ob tem?« je v izjavi dejala reporterju, v spremstvu kamere pa tudi Davidu v obraz povedala, kaj si misli.

»Prvič in zadnjič si omenil mojega sina, ki ga ne poznaš! Prvič in zadnjič! Če ti je Žan všeč, tako kot si ga poljubljal, božal in cartal, potem pusti punco! Pusti punco in imej fanta! Resno! Prvič in zadnjič v življenju si mojega sina omenil!« je na vse grlo kričala Mateja, medtem ko je David tekom njenega navala besa na vilice mirno zabadal kose zelenjave iz pekača in se prehranjeval, kot bi se okoli njega ne odvijal vihar.

Jezne Mateje ni nihče skušal pomiriti ali kako drugače omiliti besede, ki so zarezale v nočno tišino, poleg Davida so namreč tudi ostali trije fantje ob kuhinjskem pultu sklonjenih glav molčali. Žan in Marcel sta imela opravka z večerjo, Franc je strmel v kos lesa, ki ga je povaljeval po dlaneh, dekleti Patricija in Klara pa sta z drugega konca lesene terase prav tako tiho opazovali dogajanje.

Mar to pomeni, da se z Matejo vsi strinjajo ali si nihče ne upa tvegati in izraziti svojega mnenja?

Fantje se na Matejin bes niso odzivali. foto: VOYO

Fantje med Matejinim kričanjem foto: VOYO

Tudi Patricija in Klara se nista vmešavali v prepir. foto: VOYO

prejšnji članek
Pri Baletrini znova iščejo nove pisateljske talente
Svet slavnih
Pri Baletrini znova iščejo nove pisateljske talente
naslednji članek
Presenečenje: Kdo je neznanka, ki je zapela pesem o kanticah?
Resničnostni šovi
Presenečenje: Kdo je neznanka, ki je zapela pesem o kanticah?
#nasazenazenska
nasazenazenska