Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tamara v resnici vedela, kaj jo čaka

10. 11. 2023; 09.00
Avtor: Vesna Meško
Tamara Talundžić

Tamara Talundžić foto: sestavljena fotografija

Čeprav je preobrat mnoge presenetil, pa je Tamara vedela, da se bo borila za obstanek na posestvu. Vas zanima, zakaj ni ukrepala? Vabljeni k branju klepeta ...

29-letno mamico Tamaro Talundžić smo v šovu Kmetija spoznali kot empatično, pošteno in marljivo tekmovalko. Odnosi so jo spravljali tako v smeh, kot v solze, občutke, ki so jih v njej prebudile razmere na posestvu, je brez zadržkov delila s kamero. Je pa kasneje presenetila z odločnostjo in spretnostjo na področju taktik. Skoraj neopazno je zajadrala v vlogo vodje svojega klana in na trenutke se je zdelo, da jo igra na mladostniški način celo zabava.

Tamara pred kamerami ni skrivala solz. foto: POP TV

Tamara, kako sama gledaš na vse skupaj? Je bilo težko ohraniti ravnovesje med lastnimi vrednotami in resničnostno igro?

Jaz mislim, da sem na kmetiji pokazala pravo sebe, vesela sem, da je tako tudi prikazano in mislim, da glede na odzive, ki jih prejemam, da me je publika nekako sprejela! Je pa res, da nekako sem najbolj glasno izražala svoje mnenje, glede odločitev pa smo se kot klan vedno skupaj odločili! Tako da zame ni bilo težko, saj sem ob sebi imela super ljudi!

Zdelo se je, da nizaš prave korake, nato pa je sledil nepričakovan preobrat - postala si druga dvobojevalka. Je bil ta moment zate boleč ali si se zavedala, da se lahko karte kadarkoli obrnejo?

Ne, ni me prizadelo, to je igra in slej ali prej bi bila na vrsti. Sem pa vedela, da bom druga dvobojevalka. To bi sicer lahko povedala svojemu klanu in mogoče bi nam to uspelo preprečiti.

Tamara Talundžić foto: POP TV

Zakaj pa tega nisi storila?

Ker sem si nekako potihoma zaželela doma, hčerka je namreč dopolnila pet let.

Kaj meniš danes, je bila to dobra odločitev, da se pridružiš šovu Kmetija?

Na kmetiji so bili dobri in slabo dnevi! Spoznala sem Majo in Alena - tega ne bi zamenjala za nič na svetu! Občutek imam, da sem bila ob pravem času, na pravem mestu, zato se mi zdi odločitev, da sem se prijavila, pravilna.

Domov nisi odnesla denarne nagrade, si pa bogatejša za nove izkušnje, poznanstva in lekcije. Kaj od slednjega bi izpostavila?

Na kmetiji sem spoznala pravo sebe. Dala sem priložnost ljudem, ki jim v zunanjem svetu zagotovo ne bi! Naučila sem se potrpežljivosti in pa kar je najbolj pomembno, naučila sem se ceniti hrano in pa spustiti ljudi bliže k sebi.

V vlogi glave družine se je dobro znašla. foto: POP TV

prejšnji članek
Brez skrbi, Zac Efron ni več takšen!
Svet slavnih
Brez skrbi, Zac Efron ni več takšen!
naslednji članek
Ganljivo ozadje zmagovalnega nastopa: Česa kamere niso ujele?
Resničnostni šovi
Ganljivo ozadje zmagovalnega nastopa: Česa kamere niso ujele?