benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Alen poln ljubezni: Midva bova skupaj do konca

6. 12. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
alen-ploj, kmetija

Alen in Sana foto: POP TV

Alen Ploj in Sana Grah Amidžić sta eden izmed tistih predanih parov, ki sta skupaj še od najstniških let. Zaročenca vesta, kako v odnos vtkati harmonijo, ter mirno pluti skozi različna obdobja, ki jih vsakomur od nas postreže življenje.

Alen Ploj velja v letošnjem šovu Kmetija za najbolj umirjenega tekmovalca. Čeprav je bivanje z različnimi osebnostmi zagotovo naporno tudi zanj, pa negativnih občutkov ne izraža s čustvenimi izbruhi. Da je temu tako, gre zagotovo pripisati njegovemu mirnemu karakterju, v veliko pomoč pa mu je tudi gibanje, s tekom in vajami namreč sprošča napetost in si prevetri misli.

Sana Grah Amidžić foto: POP TV

Ima pa Alen doma dekle, ki lepo sovpada z njegovo osebnostjo. Zaročenka Sana je namreč nadvse prijetne, nežne, preudarne narave, zato ni nenavadno, da že tako dolgo pljujeta skozi življenje. »Spoznala sva se že v osnovni šoli, jaz sem imel takrat 14, 15 let, in od takrat naprej traja ta ljubezen. Jaz sem res vesel, srečen, da jo imam, da sem jo spoznal. Izgleda, da je bila usoda,« je v eni izmed minulih oddaj dejal Alen, ki je od izbranke v 17 letih razmerja prvič tako dolgo ločen. »Vem, da je to težka preizkušnja za njo, tako kot za mene, ampak če bova šla skozi to, bo potem naprej samo še lepše ... Jaz vem, pa verjamem, da bova midva skupaj do konca,« je gledalce raznežil Alen, ki ga bo njegova draga Sana že v jutrišnji oddaji obiskala na posestvu. Poleg veselja, da se vidita po tako dolgem obdobju, bodo tekle tudi solze, zaročenka mu bo namreč morala sporočiti zelo žalostno novico.

Sana mu je morala sporočiti žalostno novico. foto: POP TV

prejšnji članek
Klepet z lažnim profilom Miha Hercoga – kaj želi prevarant?
Svet slavnih
Klepet z lažnim profilom Miha Hercoga – kaj želi prevarant?
naslednji članek
Rak ni le velik zdravstveni, je tudi gospodarski problem
Zdravje
Rak ni le velik zdravstveni, je tudi gospodarski problem