1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Nista se zadrževala

24. 5. 2017; 06.30
Avtor: K.M.
miran, marina

foto: POP TV

Miro je izbral in očitno je pri tem resnično sledil svojemu srcu.

V oddaji Ljubezen po domače je imel največ dela s svojimi dekleti Miran Šinkovec na svoji kmetiji na Hotavljah. Na koncu se je moral odločiti med dvema svetlolaskama, Marino in Ireno, videti pa je bilo, da se z obema odlično razume in da bo končna odločitev res težka. Dogodki po tem pa so pokazali, da morda vse skupaj niti ni bilo tako zelo težko. 

Dan so preživeli skupaj v raznih aktivnostih, ki jih ponuja Miranovo posestvo, vse skupaj pa se je zaključilo z njegovo odločitvijo. ''Žal je napočil trenutek odločitve. Zame je težje, kot za vaju, vsaj mislim tako. Najraje bi obdržal obe, a nisem tak playboy, da bi lahko zadovoljil obe. Eno bom žal moral poslati domov,'' je povedal Miran. ''Oditi pa bo morala Irena,'' je bila odločna njegova odločitev. 

Kljub žalosti in solzah, tako Marine kot tudi Irene, pa je bilo po Ireninem odhodu videti, kot da Miranova odločitev v resnici ni bila tako težka. Marino je prijel v svoj objem in jo ob tem strastno poljubil, pri tem pa se ni niti malo zadrževal. 

''Našla sem moškega mojih sanj, res sem presrečna,'' je po odločitvi povedala Marina in k temu dodala, da ljubezni ni pričakovala. Tudi Irena pa je v izjavi povedala, da misli, da imata možnost za to, da se med njima razvije globlja ljubezen. 

Preberite še: Kaj je Eleni prineslo sodelovanje v oddaji Ljubezen po domače?

prejšnji članek
Martina je Denisu namenila ganljivo sporočilo
Svet slavnih
Martina je Denisu namenila ganljivo sporočilo
naslednji članek
Odstrli smo tančice zasebnosti: Takšna je nova Vesna!
Svet slavnih
Odstrli smo tančice zasebnosti: Takšna je nova Vesna!