evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Nihče ni pričakoval, da bo Tomaž izbral njo

31. 5. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
Screenshot from 2017-05-30 09-41-13

foto: POP TV

S svojo odločitvijo je močno presenetil.

V petkovi oddaji je svojo odločitev o tem, katero tekmovalko bo povabil na romantično potovanje in si tako ponudil možnost, da z njo morda odkrije ljubezen, moral izbrati tudi Tomaž Kržič. Ves teden je večjo naklonjenost izkazoval eni tekmovali, zato pa je njegova zadnja poteza še toliko bolj presenetljiva.

''Darinka, midva se karektero ujameva, Ema, ti si odlična pri gospodinjskih delih, zato bo to zame zelo težka odločitev,'' je bil uvod v Tomaževo odločitev. ''Darinka, vem, da imaš doma neke težave z očetom, zato sem se odločil, da tebe pošljem domov. Z vsem spoštovanjem.'' Čeprav Darinka ni kazala razočaranja nad to odločitvijo, pa so bili zato nad tem zelo začudeni gledalci. Najbolj zvesti se namreč dobro spomnijo, da sta Darinka in Tomaž več časa preživela skupaj, na kar sta bili močno ljubosumni tako Ema kot tudi že izpadla Vida.

Tomaž pa je ravno Emo v eni izmed oddaj, v kateri sta se odpravila na zmenek, tudi močno užalil. Takrat ji je namreč rekel, da ne vidi možnosti, da bi bila skupaj, imel pa je tudi kar zanimiv razlog. ''Z mojega stališča, se ne vidim, da sva midva skupaj. Vse je v redu, kuhaš, krasno vodiš gospodinjska dela. Malo pa me motijo leta, samo to, ostalo me ne moti.''

Kljub temu pa je Darinka njegovo odločitev ponosno sprejela.''Nisem razočarana, ker sem želela domov. Mislim, da se je Tomaž odločil pravilno, želim si, da se imata lepo in da bosta dolgo skupaj,'' so bile zadnje Darinkine besede. 

Preberite še: Ljubezen po domače: Matej izbral Uršo, a je ne želi poljubiti.

prejšnji članek
Angelina Jolie spregovorila o svoji preminuli materi
Svet slavnih
Angelina Jolie spregovorila o svoji preminuli materi
naslednji članek
Salome se je zlomila: Zaradi nje so solze tekle v potokih
Svet slavnih
Salome se je zlomila: Zaradi nje so solze tekle v potokih