pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Obraz POP TV: Ljudem spreminjamo življenja na bolje

1. 3. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Tanja Postružnik Koren

Tekmovalec Jože je navdušen nad voditeljico Tanjo Postružnik, saj opaža, da Tanja šov vodi s srcem. foto: Mankica Kranjec

Voditeljica oddaje Ljubezen po domače verjame v pozitivno poslanstvo oddaje.

10. marca se na male ekrane vrača oddaja Ljubezen po domače. Z novo sezono pa se vrača tudi srčna voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki je pred uvodom v novo sezono zmenkov na slovenskem podeželju spregovorila tudi o pomenu oddaje, ki jo ustvarjajo.

"Oddaja Ljubezen po domače ni le romantični resničnostni šov, je mnogo več. Poslanstvo naše oddaje vidim v tem, da zbližujemo ljudi. To pa se mi zdi res dodana vrednost projekta – ljudem spreminjamo življenja na bolje, pletejo se poznanstva, prijateljstva, ljubezni, izginja osamljenost, socialni krog se povečuje. Sodelujoči so skozi oddajo našli nove znance in prijatelje. Povezali smo ljudi, jim našli smisel v življenju in jim tako podelili največjo nagrado v življenju - ljubezen. In to je plus za vse – tudi sama osebno sem spoznala veliko, zares veliko, pristnih ljudi, ki so mi prirasli k srcu in s katerimi z največjim veseljem vzdržujemo takšne ali drugačne stike tudi po končanih projektih," je spregovorila voditeljica Tanja.

prejšnji članek
Sveže poročena igralka si želi, da bi se počutili lepo
Kultura
Sveže poročena igralka si želi, da bi se počutili lepo
naslednji članek
Kaj je bila Saša Lendero v prejšnjem življenju?
Svet slavnih
Kaj je bila Saša Lendero v prejšnjem življenju?