901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrito: Tamara in Renato se bosta poročila!

5. 6. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
tamara in renato

foto: Osebni arhiv

Šov Ljubezen po domače je dosegel svoj namen. Ne le, da se je pred kamero rodila ljubezen, slednja se je obdržala tudi potem, ko so žarometi že davno ugasnili. Renato in Tamara sta zaročena, parček načrtuje poroko in naraščaj.

Za Renatom Lužarjem in Tamaro Korošec je precej vihrava pot. V mesecih, ki so minili od snemanja šova, se je namreč zgodilo veliko neprijetnosti, a njuna zgodba ima srečen konec. Premagala sta vse ovire, se še bolj povezala in ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega. S Tamaro smo se sprehodili po spominih, ki ji danes na lica narišejo nasmeh. Za naš portal pa je tudi razkrila vse tisto, kar je moralo do uradnega konca šova ostati skrito …

V šovu sta se zaljubila, kaj pa se je dogajalo, ko so kamere ugasnile?

Lahko rečem da je ta šov nekaj najlepšega za naju oba. Glede na to, da je bil posnet lani, so bili seveda v najini vezi tako vzponi kot tudi padci. Saj veste, punce so navalile na njega, fantje na mene in kot v vsakem razmerju, je tudi v najinem kdaj kaj 'zaškripalo'. Ni lahko obdržati razmerja v takih okoliščinah in tukaj sta potem samo dve rešitvi, uspeš ali padeš.

Tamara: 'Najini srci sta postala eno.' foto: Osebni arhiv

Ampak vama je uspelo, kaj sta se ob tem naučila?

Midva sva uspela, ker naju je vsak padec potem samo se bolj združil in povezal. Tukaj je bilo pomembno samo to, da sva si zgradila trden most zaupanja in midva sva si ga. Dovolj sva spoznala en drugega in ni dvomov. Vsak od naju ima veliko možnosti, on pri puncah jaz pri fantih, ampak to naju ne zanima, tukaj sva pomembna le midva.

Minulo obdobje je s seboj prineslo tudi razhod, kajne?

V tem času sva se spoznala in povezala precej močno in kar je najpomembnejše, najini srci sta postala eno. Seveda je že tudi prišlo do kratke prekinitve najinega razmerja, ob kateri pa sva spet znova spoznala, da ne moreva eden brez drugega. Ponosna sva, da nama je uspelo in ponosna sva na vse ljudi, ki so naju podpirali in nama stali ob strani, še posebej najini starši.

foto: Osebni arhiv

Kaj vam pomeni Renato? Ga še vedno vidite kot del svoje prihodnosti?

Renato mi pomeni vse, je nekaj posebnega, v njemu sem našla vse, kar sem iskala. Je moj prijatelj, zaščitnik, ljubimec, fant in bodoči oče najinih otrok.

Zdaj že lahko poveste, da sta z Renatom zaročena. Kdaj vas je zaprosil za roko?

Ja, Renato je moj zaročenec, to je postal kar hitro po oddaji. Seveda pride na vrsto tudi poroka, ampak vse ob svojem času. Ob njemu se počutim varno, zaželeno, najboljšo in ponosna sem na njega.

Premagala sta vse ovire, se še bolj povezala in ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Jagoda Batagelj delila prikupen video svoje hčere
Svet slavnih
Jagoda Batagelj delila prikupen video svoje hčere
naslednji članek
Ne boste verjeli, kaj je ta vikend počela Tara Zupančič
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kaj je ta vikend počela Tara Zupančič