zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kaj je pred dekleti skril Miha?

1. 3. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
miha b

Miha Božič iz Krškega. foto: POP TV

Miha Božič je v predstavitvenem videu dejal, da lahko dekletu ponudi sebe in pokušal pritegniti pozornost s preprosto, simpatično naravo. Mladenke, ki so se odločile, da bi ga rade spoznale, bodo nemara zelo presenečene, saj je 30-letnik v življenju ustvaril mnogo več, kot je videti na prvi pogled …

Miha Božič je marljiv in sila simpatičen fant, ki v življenju sledi skrbno zastavljenim ciljem. Pri 30-ih letih si je tako že zgradil hiško, ki počasi dobiva končno podobo. Slednjo je pokazal v drugem delu snemanja, ko ga je voditeljica Tanja Postružnik Koren obiskala na domu, medtem ko v predstavitvenem videu, ki je luč sveta ugledal v poletnih mesecih, svojih dosežkov ni izpostavljal.

In prav je tako, saj je tako pritegnil dekleta, ki jih je prepričal s svojim skromnim nastopom. Miha je za šov Ljubezen po domače pojasnil, da je vesel, zgovoren in romantičen fant in pripomnil, da zna poskrbeti tudi za presenečenja.

"Servisiram stroje, pomagam bratu in delam v slovenski vojski kot gasilec. V prostem času se rad vozim z motorjem in se ukvarjam za raznoraznimi športi. Iščem simpatično, zgovorno, komunikativno punco. Ne maram pa, da je jezna in da kuha mulo," je še zadržano dejal temnolasec, ki je poln načrtov za prihodnost. Svojo hiško namerava namreč spremeniti v topel dom in si v njej ustvariti družino.

Miha Božič iz Krškega.

Miha Božič iz Krškega. foto: POP TV

prejšnji članek
Velik uspeh Jane Šušteršič v Srbiji
Svet slavnih
Velik uspeh Jane Šušteršič v Srbiji
naslednji članek
Slavko Bobovnik priznal, da mu je bilo težko
Svet slavnih
Slavko Bobovnik priznal, da mu je bilo težko