Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: 'Za resnico moraš imeti velika jajca'

5. 4. 2019; 08.30
Avtor: Vesna M
kaja grozina4

Odkar se je začel predvajati šov končno vem, kako je kavo piti sam. (smeh) foto: POP TV

Kaja Grozina in Ljubezen po domače. Tisti, ki jo poznajo, so bili kar šokirani, ko so videli, da javno išče partnerja. Tudi njeni mami se odločitev ni zdela ravno 'praktična' …

Simpatična Kaja Grozina, ki jo v šovu Ljubezen po domače spremljamo kot izbranko Jake Hafnerja, je s tem, ko se je lotila javnega iskanja partnerja, kar precej presenetila svoje sorodnike, prijatelje in znance.

»Odkar se je začel predvajati šov končno vem, kako je kavo piti sam,« se pošali Kaja in brž pojasni, da je večina njenega pojavljanja v javnosti že vajena. »Imam zelo trdne in pristne odnose s prijatelji in ljubim ta svoj mali svet. So pa vsi, ki so meni blizu že malo vajeni, saj me že od nekdaj spremljajo v gledaliških predstavah, na stand up nastopih in v raznih skečih po televiziji. Bolj je bil šok javno iskanje partnerja, kot pa televizija.«

Tudi njena mama je lahko samo odkimavala z glavo ob misli, da se njena hčerka poteguje za moško naklonjenost prek malih zaslonov. »In kaj je bilo narobe s Sandijem od moje sodelavke?« je pobarala Kajo, ko ji je slednja razkrila svoje namere.

Ko Kaja malce primakne šalo na stran, nam resno pojasni, da za enkrat prejema zelo pozitivne odzive. Ampak kot je rekel Nietzsche: »Dokler te vsi samo hvalijo, se zavedaj, da nisi na pravi poti.« In jaz sprejmem vse vrste kritik, ker za resnico moraš imeti zelo velika jajca. In jaz – kot brezglava kokoš – jih imam,« smeje zaključi navihana stand up komičarka.

Kaja je nadarjena stand up komičarka.

Kaja je nadarjena stand up komičarka. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Irena in Rok spet skupaj
Svet slavnih
Irena in Rok spet skupaj
naslednji članek
Osupljiva preobrazba Pie, Belme in Gaje!
Svet slavnih
Osupljiva preobrazba Pie, Belme in Gaje!