Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Snubci posneti med ogovarjanjem Darje

7. 5. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
marko

Marko je bil najbolj razočaran. foto: POP TV

Pogovora razočaranih snubcev v oddaji niso pokazali … Kaj je želel povedati Branko?

Marko, Branko in Nejc so prišli do spoznanja, da Darja Tomažin ceni zgolj delo in delovno vnemo in da pot do njenega srca vodi po strmih stezicah, na katerih jim običajne osvajalske veščine ne bodo prav nič služile. Kot razkriva neobjavljen posnetek razočaranih snubcev, so si slednji edini, da jih Darja podcenjuje in od njih absolutno preveč pričakuje.

»Pusti Darjo! Ona misli, da nismo ta pravi! A nas podcenjuje, da ne znamo delat, jaz ne vem … tak občutek, a veš. To še kakšen dan, dva dni, da bo ona prišla k sebi, da vidimo, čigavi smo. Nismo mi od včeraj. Mal je čudna, a ne?« je glasno razmišljal Branko, Nejc pa mu je rekel, da so najbrž čudni kar oni. »Ne vem, zakaj Darja toliko od nas pričakuje. Niti nismo tako dolgo tukaj, pa bi mogli vse znat in vedet.«

Razočarani snubci ... foto: POP TV

Marko tekom pogovora o Darji ni skrival, da ga je močno razočaralo, kako je ocenila njihov zadnji delovni podvig. Za pospravljanje bal jim je namreč podelila oceno dve, kar se mu ne zdi prav, tudi za to ne, ker so se potrudili po najboljših močeh. »Jaz sem mislil, da smo svoj posel naredil 100-odstotno,« je potarnal Marko in nadaljeval, da jo je zaradi občutka pobaral, kakšno oceno od 1 do 5 bi si zaslužili. »In veš kaj je rekla? Zadostno! A veš, kaj pomeni dvojka v šoli? Da si zadosten,« je bil razočaran.

Medtem ko Marko ni skrival slabih občutkov, pa se Branko zaradi ocene ni kaj veliko obremenjeval. »Jaz se ne bom sekiral. Danes bomo dobili štiri, jutri pa pet. Izkušnje so, delovni smo, a veš. Nismo mi od včeraj!« je bil optimističen.

Na koncu je Marko sklenil, da do Darje lahko pridejo zgolj z marljivostjo. »Ne vem, kaj si vidva mislita, ampak pot do Darjinega srca je delo, delo in delo. Trikrat delo. Samo to.«

prejšnji članek
KiNG FOO se s Kitajske vračajo z novim videospotom
Svet slavnih
KiNG FOO se s Kitajske vračajo z novim videospotom
naslednji članek
Tanja Ribič blesti v kopalkah
Svet slavnih
Tanja Ribič blesti v kopalkah