Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Rasema sveže zaljubljena: 'Sem ljubezen njegovega življenja!'

7. 5. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
goran-in-rasema

Goran in Rasema foto: Osebni arhiv

Rasema ima po daljšem obdobju žalosti znova razlog za smeh in dobro voljo. Vanjo se je namreč zaljubil 55-letni Goran, ki pravi, da je svetlolasa gospa ljubezen njegovega življenja.

Da ni za ljubezen nikoli prepozno, ugotavlja tudi Rasema Begulić, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Slednja si je po razhodu s partnerjem več mesecev celila srčne rane, sedaj pa ima končno razlog, da se v jutro prebuja nasmejana in srečna. Kot nam je zaupala, je 30. aprila prek družbenega omrežja spoznala 55-letnega Gorana, ki je nemudoma pritegnil njeno pozornost. Dopisovanju je sledil telefonski klic, tekom katerega sta drug drugemu zaupala življenjsko zgodbo in iskreno poklepetala o svojih željah ter pogledu na življenje. Pred dnevi sta imela na Obali prvi zmenek, ki ga Rasema opisuje z žarom v očeh.

Goran in Rasema foto: Osebni arhiv

»Spomnim se, da me je poklical in mi rekel, da se je prvič v življenju zaljubil na prvi pogled in da mu v duši vzbujam pozitiven nemir. Na njegov predlog sva se sestala v Kopru in ko me je zagledal, sem mislila, da me bo kar pojedel, tako srečen je bil,« pripoveduje Rasema in nam še zaupa, da je tisti konec tedna preživel pri njej v Ljubljani.

»Vsak dan me večkrat pokliče, zelo je pozoren, takšnega človeka tudi na loteriji ne bi dobila. Pravi mi, da bo vse naredil zame, da sem njegovo življenje in prihodnost.«

Goran in Rasema foto: Osebni arhiv

Kdo pa je pravzaprav Goran?

55-letnik prihaja iz Beograda, kjer je nedavno pustil življenje in se namenil v svet za boljšim zaslužkom. Dvakrat ločeni oče dveh hčera je kot poklicni mizar in zidar hitro našel delo v Hrvaškem podjetju, ki opravlja delo na različnih lokacijah. Od začetka leta tako dela v Sloveniji, natančneje v Kopru, kjer pa se mu je zgodilo to, kar ne bi nikoli pričakoval – spoznal je ljubezen svojega življenja.

prejšnji članek
Helena Blagne v oklepu žalostne realnosti
Svet slavnih
Helena Blagne v oklepu žalostne realnosti
naslednji članek
Horoskop: Dan za iskrene pogovore
Horoskop
Horoskop: Dan za iskrene pogovore