stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Za bleščečimi fotografijami stresno življenje

18. 6. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
tijan

Družina Tijan foto: Danijela Pedišić Photography

Vatroslav in Valentina Tijan sta v minulih dneh javnosti zaupala, da sta znova v veselem pričakovanju. Oba upata, da bosta lahko družino kmalu vzgajala v novem, mirnem okolju, saj je slednje zanje preveč stresno …

Zakonca Tijan, ki smo ju spoznali v šovu Ljubezen na vasi, z družino živita v bližini Zadra, v večstanovanjski stavbi, ki jo oddajajo v najem. Posnetke modne opremljenega domovanja Valentina sicer pogosto deli na družbenem omrežju, kjer sledilci ne skrivajo navdušenja nad svetlolaskinim bleščečim življenje. A kot kaže, družna ne uživa miru, kakršnega bi si želela, to je tudi razlog, da so stavbo oddali v prodajo in se namenili iskanja novega domovanja.

»Že dalj časa si želim oditi iz Ražanca, zdaj sem zelo blizu temu, da se mi želja izpolni. Hišo prodajava, tako da bi se lahko to kar hitro realiziralo. Iskreno upam, da bomo do Božiča vse rešili in se preselili v mesto v stanovanje, da bo lahko dojenček v novem, mirnem okolju. Upam, da bom uspela zdržati vso nosečnost v tem okolju, ki je zame preveč stresno. Nova hiša ne more biti dokončana preden se otrok rodi, ker je za vse to premalo časa, poleg tega pa se še nisva povsem odločila, kaj želiva. To bo namreč hiša za nas in za oddajanje, le da tokrat stremimo k temu, da si zagotovimo svoj mir,« je Valentina pojasnila za 24sata.

prejšnji članek
Zvezda Jutranje ptice v resničnostnem šovu Survivor 2020!
Svet slavnih
Zvezda Jutranje ptice v resničnostnem šovu Survivor 2020!
naslednji članek
Horoskop: Čas je, da razčistite odnose
Zdravje
Horoskop: Čas je, da razčistite odnose