mrtvašnica, krsta
Svet24.si

Zakonca se z adrenalinskih počitnic vračata v krsti

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kdo je nova kraljica podeželja?

16. 7. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
Mihaela Kranjc

Mihaela Kranjc foto: Jan Filip Jordan Frangeš

V 5. sezoni šova Ljubezen po domače bomo pravzaprav spremljali ljubezenske peripetije dveh kraljic podeželja in ne ene, kot smo bili vajeni doslej. Gre za najboljši prijateljici z istim priimkom. Zanimivo, kajne?

Metka in Mihaela Kranjc sta teta in nečakinja iz Koroške. Metka šteje 34 let, Mihaela, njena nečakinja, pa 24 let. Sta najboljši prijateljici. Poleg skrivnosti si delita tudi enake interese, želje in okuse. Obema so všeč tetovirani, postavni moški. Moški, kot se spodobi! Skupaj z družino živita na kmetiji, ki jo bo nekoč prevzela Mihaela. Za zdaj na kmetiji redijo krave dojilje, čeprav bi Mihaela raje redila bikce in imela turistično kmetijo.

Metka Kranjc foto: Jan Filip Jordan Frangeš

Zakaj skok na male ekrane?

Metka nima velikih pričakovanj, jo pa zanima, kako se snema tak šov. Partner mora biti njen najboljši prijatelj, hkrati pa ji mora biti všeč tudi njegov videz. Je izjemno prijazno dekle in ne mara nesramnosti. Rada ustvarja, riše, oblikuje nakit. Ima veliko hobijev, ki pa ne odganjajo nedeljske osamljenosti, ko so vsi z družinami, ona pa je sama. Rada hodi na spontane izlete nekam ob morje. Na poročno potovanje bi šla na rajski otok, daleč od vseh ljudi.

Pa Mihaela? Tudi ona ne mara nedelj in prav tako obožuje vodo. A ona ima raje jezera kot morje, včasih ji je dovolj samo pogled na bližnjo Dravo. Rojstni dan ima poleti, zato je poletje tudi njen najljubši letni čas. 

prejšnji članek
Lea Sirk: 'Meša se mi …'
Svet slavnih
Lea Sirk: 'Meša se mi …'
naslednji članek
Saša Einsiedler utrpela nesrečo
Svet slavnih
Saša Einsiedler utrpela nesrečo