nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Razkrivamo še eno znano tekmovalko

2. 9. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Monika Košenina (2)

Monika Košenina foto: Pop TV

To jesen bo resničnostno oddajo Ljubezen po domače popestrila mladenka, ki smo jo spremljali že v pretekli sezoni ter v priljubljenem šovu Kmetija.

Poleg kandidatov, ki jih bomo na malih ekranih videli prvič, se bodo za srce junakov podeželja potegovali tudi že znani obrazi. Med njimi je Monika Košenina, ki je minulo sezono popestrila dogajanje kot zaupnica Darje Tomažin.

In kako to, da se je naslednje leto pred kamere vrnila kot tekmovalka? »Videla sem predstavitev in takoj me je pritegnil. Simpatičen in deloven človek, s cilji in željo, da spozna ljubezen ter si ustvari družino. Tudi sama si želim tega, a nekako nimam sreče, on pa se mi je zdel resen kandidat, ki ve, kaj želi in se ne zateka k igricam. Tako sem sklenila, da se udeležim nove sezone, kdo ve, morda pa me prav tam čaka sreča,« nam je v klepetu zaupala Monika, ki se tudi na večjem posestvu odlično znajde, saj je marljiva ženska, ki zna poprijeti za raznolika dela.

Monika Košenina foto: POP TV

Monika, o podrobnostih še ne smemo govoriti, a če greva malo okoli ovinka, kako je bilo, ko se danes ozreš nazaj? »Zelo fino sem se imela. Lahko rečem, da pred kamerami nisem bila še nikoli tako zelo sproščena. Udeležba mi bo ostala v lepem spominu, spoznala sem nove ljudi in znova doživela veliko novega, zanimivega, nepozabnega. Kaj več pa res ne smem izdati. No, pa saj bo zelo kmalu jasno, kako se je odvila 4. sezona. Verjamem, da se boste ob gledanju zelo zabavali,« smeje se zaključi klepet nasmejana 31-letnica.

Monika Košenina in Sabina Mlakar na snemanju oddaje Ljubezen po domače. foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Transformacija sanjskega Mija Matića
Svet slavnih
Transformacija sanjskega Mija Matića
naslednji članek
Horoskop: Ne bežite pred skrbmi!
Horoskop
Horoskop: Ne bežite pred skrbmi!
#nasazenazenska
nasazenazenska