nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Resnica je drugačna, Joži je odlična igralka

15. 10. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
joži-lesiček

Joži Lesiček foto: POP TV

Joži Lesiček je brez dlake na jeziku pojasnila, da se v šov Ljubezen po domače ni prijavila zaradi Franca. Ne išče namreč ne moškega, ne ljubezni, je pa pred kamerami dobila natanko to, po kar je prišla.

»Jaz nisem šla v šov, da bi moškega iskala. V šov sem šla namenoma, prav namenoma, ker nimam kaj početi doma. Najbolj pomembno mi je bilo druženje in čisto po domače povedano, ‘hec, ker se rada hecam, rada kakšne traparije ven mečem. Že celo življenje sem taka, če se je le dalo, sem kaj obrnila na smeh,« je za 24ur.com pojasnila Joži, katere peripetije spremljamo na posestvu Franca Jarca.

Joži o poljubih: 'Saj niso bili tapravi, to je bilo bolj tako, z zaprtimi usti.' foto: POP TV

Prav pri gledanju odlomkov navihane Joži se mnogi gledalci najbolj nasmejijo, Joži pa se strinja, da je temu šov pravzaprav tudi namenjen. Tudi če jo zaradi nezadržanega vedenja kdo gleda bolj po strani, si s tem nič kaj ne beli glave. »Šov je zato, da se nasmeješ. Jaz se s tem ne obremenjujem, ker vem, kdo sem, kaj sem. Nisem bila lahka ženska, sama vem, da sem poštena. Kar sem zaslužila, sem pošteno zaslužila,« je odločna Joži, ki se ob gledanju oddaje in obujanju spominov do solz nasmeji. Tudi sama sebi, seveda. No, zakaj pa ne, v življenju se je potrebno znati zabavati tudi na svoj račun.

prejšnji članek
Igralec kot neurejen tovornjakar povsem neprepoznaven
Svet slavnih
Igralec kot neurejen tovornjakar povsem neprepoznaven
naslednji članek
Horoskop: Neko spoznanje vas bo močno razbremenilo
Horoskop
Horoskop: Neko spoznanje vas bo močno razbremenilo