palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Shujšana Esmeralda hrepeni po lepšem življenju

9. 11. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
esmeralda-rupnik

Esmeralda Rupnik foto: POP TV

Esmeraldi, ki smo jo lahko spremljali v šovu Ljubezen po domače, prepoznavnost godi, ji pa izpostavljenost žal ni prinesla priložnosti za lepše življenje …

Esmeralda Rupnik rada spremlja šov Ljubezen po domače, nenazadnje je v 4. sezoni tudi sama stopila pred kamere in poskrbela za popestritev oddaje. Prizna nam, da ji prepoznavnost malce godi in da ji ni v breme, ko se ljudje obračajo nanjo z vprašanji o peripetijah, ki so se odvijale na posestvu Franca Jarca. »Lepo jim povem, 'glejte oddajo, pa boste videli',« se smeji ter poudari, da mora spoštovati zavezo k molčečnosti.

Sivolasa gospa se je od tedaj, ko so snemali resničnostni šov, precej spremenila. Življenje ji je namenilo nemalo bremen, kar se pozna tudi na njeni podobi. »V tem letu sem izgubila mamo in od takrat sem precej shujšala. Težko se spopadam s temi težkimi časi. Živim od socialne podpore, za vsak evro dobro premislim, kje in kako ga porabim,« iskreno pove Esmeralda in doda, da bi skozi življenjske prepreke lažje stopala, če bi imela ob sebi partnerja. Četudi bi imela oba skromna dohodka, bi se skupaj dalo normalno živeti, tako pa je trenutno v situaciji, ko lahko o lepšem življenju le sanjari.

Esmeralda Rupnik foto: Osebni arhiv

Pa je morda skušal z njo navezati kakšen osvajalec, ki bi lahko obetal kaj več? »Ne, žal se mi nihče ni oglasil ali pa da bi me kako drugače osvajal, čeprav bi si tega še kako želela. Sploh ko so prišla takšna leta, ko hrepenimo po družbi za pogovor in podobno …« In kakšnega partnerja bi si želela ob sebi? »Lahko je samski, vdovec ali ločen, pomembno mi je le to, da je pošten, iskren in da ima rad živali. Sama imam psičko Lotko, brez nje ne grem nikamor, ona mi pomeni vse na tem svetu,« poudari Esmeralda, ki se v dneh osamljenosti pogosto zateka k spominom na pokojno mamo, za katero je vrsto let predano skrbela.

prejšnji članek
Bo kmalu konec priljubljene serije Najini mostovi?
Svet slavnih
Bo kmalu konec priljubljene serije Najini mostovi?
naslednji članek
Horoskop: Ne zanemarjajte težav svojih bližnjih
Horoskop
Horoskop: Ne zanemarjajte težav svojih bližnjih