profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kandidatka šova Janezu Marnu stopila v bran

6. 1. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
janez-marn

Janez Marn foto: POP TV

Izpoved Sabine Mlakar jo je presenetila, zato je sklenila, da javnosti predstavi širšo sliko. Je bil torej Janez Marn za kamerami do vseh žensk nespoštljiv in žaljiv?

Mojca Lubej iz Kopra je v šov Ljubezen po domače prispela kot zadnja kandidatka Janeza Marna, s katerim je tekom bivanja na posestvu spletla lepe prijateljske vezi. Njuno pogosto pomenkovanje o življenju ji je odstrlo nekoliko globlji pogled na junaka podeželja, zato je sklenila, da nam zaupa svoj vidik in izkušnjo.

Mojca Lubej foto: POP TV

Mojca je imela Janeza priložnost dobro spoznati in kot pravi, tudi sama ocenjuje, da je nekoliko poseben tip človeka. »Njegova dobra lastnost je, da je zelo priden delavec. Zna biti tudi zelo topla in čuteča osebnost. Ogromno sva se pogovarjala, povedal mi je določene zadeve in njegovo življenje niti pod razno ni bilo lahko. Živi sicer po določenem principu, ki morda ni sprejemljiv vsakomur, je pa to njegova življenjska pot,« pojasnjuje Mojca in poudarja, da ji Janez nikoli ni namenil žal besede ali jo kako drugače užalil. To, da rad pogleduje za mlajšimi dekleti, pa je niti ni zmotilo, saj razume, da je med tem, kar si želiš in tem, kar lahko dobiš, velika razlika …

Janez Marn foto: Aleš-Rod

»Res je, da je Janez zelo direkten in da njegove besede lahko koga tudi zabolijo. Res je tudi, da se mu mora določene zadeve predóčiti … Glede mladih punc vem, da jih je omenjal, ampak nič za to. To si tako želi večina moških. Realnost pa je povsem drugačna. Tudi marsikatera od nas si želi imeti mlajšega partnerja, doma ima pa čisto drugačno sliko. Pri njemu je morda problem to, da nima veliko izkušenj z ženskami. Morda ni imel priložnosti, da podoživi, kar je pač podoživel marsikdo izmed nas. Ampak v tem ne vidim ničesar slabega. Verjetno ima še kar precej let življenja pred seboj in se bo že naučil,« je povzela svoj vidik Lubejeva in poudarila, da se ji zdi prav, da bi ljudje preden sodijo komu drugemu, počistili pred svojim pragom.

Mojca ima sicer na snemanje lepe spomine, dobro se je razumela z vsemi, tudi s Sabino, ki je s svojimi izjavami nemalokrat začinila dogajanje. »Sabina je sedaj zadovoljna in srečno zaljubljena. Ima krasnega možakarja, želim pa ji vse naj, naj v življenju in da ostaneta skupaj. Janez recimo nima te sreče. Upam, da jo bo kdaj dobil …«

Sabina: 'Ti tega se zdele ne moreš popravit, ni boga na svetu, ti samo pojdi naprej, furaj in to je to.' foto: POP TV

prejšnji članek
Denis Avdić Show podarja 10.000 evrov
Svet slavnih
Denis Avdić Show podarja 10.000 evrov
naslednji članek
Bondovo dekle Tanya Roberts po uvodni napačni razglasitvi smrti zdaj res umrla
Svet slavnih
Bondovo dekle Tanya Roberts po uvodni napačni razglasitvi smrti zdaj res umrla