profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nočna mora Sandre iz Ljubezni na vasi

3. 2. 2021; 12.00
Avtor: J.K.
sandra

Sandra foto: RTL

Sandra se je zaradi potresa znašla v nočni mori, ki še vedno traja …

Sandra Gomboc Škrinjar iz Petrinje, ki smo jo pri nas spoznali tekom hrvaškega šova Ljubezen na vasi, preživlja težko obdobje. Zaradi potresa je namreč ostala brez strehe nad glavo in kot kaže, njeno stanovanje še dolgo ne bo v stanju, da bi se lahko varno vrnila domov.

Sandra Gomboc Škrinjar foto: RTL

»Vse je precej staro in zdi se, da se lahko poruši v vsakem trenutku. Mesto je videti obupno. Tako kot po vojni. Mislim, da bo še dolgo trajalo, da se stvari premaknejo,« je za 24sata pojasnila Sandra, ki se je po potresu soočala s hudo psihično stisko.

»Nihče nam ne more potrditi, da ne bo več takšnih potresov. Mislim, da bodo vsem nam ostale posledice. Še naprej se bomo ponoči prebujali zaradi nočnih mor. Vsi živimo v strahu. Nekateri me tolažijo, da takšnih potresov ne bo več, drugi menijo, da bodo še hujši. Različne zgodbe krožijo na okoli.«

32-letnica sedaj živi pri fantovi mami in ne skriva razočaranja nad slabo organizacijo pomoči, ki je ljudje še vedno niso prejeli. »Kar se tiče obnove, do mene niti statičarji niso prišli. Upam, da bo Rdeči križ sedaj pričel z izplačili pomoči, ki so jih prejeli tekom donacij. Sama sem podala prošnjo za enkratno pomoč, a še nisem nič dobila,« je še potarnala Sandra, ki si želi, da bi se lahko življenje vrnilo na stare tirnice.

prejšnji članek
Koliko kreme lahko v resnici vsrka koža?
Moda&Lepota
Koliko kreme lahko v resnici vsrka koža?
naslednji članek
Helena Blagne skrivnostna glede dopusta
Svet slavnih
Helena Blagne skrivnostna glede dopusta