stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Dragan pred presaditvijo las neprepoznaven

8. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
dragan-kežić

Dragan Kežić foto: RTL

Dragana Kežića, ki ga lahko spremljate v 13. sezoni hrvaškega šova Ljubezen na vasi, na fotografijah izpred treh let najbrž ne bi prepoznali.

Na POP TV so pričeli predvajati 13. sezono šova Ljubezen na vasi, kjer sodeluje Dragan Kežić oče samohranilec, ki si želi spoznati sorodno dušo in še povečati družino. 46-letnik se opisuje kot samozavestnega človeka, da je temu tako, pa je morda nekoliko vplival tudi poseg presaditve las, za katerega se je odločil pred leti.

»Ne gre za to, da bi me plešavost obremenjevala, pravzaprav mi je pristajala glede na moje telo in postavo,« je pojasnil Dragan, ki se je za poseg odločil zaradi radovednosti, ki sta jo v njem vzbudila sorodnika, ki sta presaditev las opravila v Nemčiji. Ker so se mu rezultati zdeli zelo zanimivi, je preveril različne možnosti in se nazadnje odločil za kliniko v Turčiji.

Dragan Kežić foto: RTL

»Operacija je trajala od devetih zjutraj do popoldneva, s posameznimi prekinitvami,« se spominja junak podeželja, ki ima na poseg še danes boleče spomine – tudi zaradi tega, ker zaradi bolečin po operaciji še dva tedna ni mogel normalno spati.

No, a kljub temu se je splačalo potrpeti, saj se lahko danes pohvali z bujno pričesko, ki mu jo vsak mesec urejajo v frizerskem salonu. Za nov videz je Dragan odštel približno 2.700 eur.

prejšnji članek
Laura Beranič na lepotnem posegu
Svet slavnih
Laura Beranič na lepotnem posegu
naslednji članek
Horoskop: Zbrali boste pogum
Horoskop
Horoskop: Zbrali boste pogum