1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Zakaj so tega kandidata izrezali iz šova?

12. 8. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
jurica-živoder

Jurica Živoder foto: RTL

Gledalci 13. sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi ste zagotovo opazili, da se na skupinskih kadrih občasno pojavlja neznani kandidat in njegova dekleta. Zakaj skrivnostna skupina v šovu ni omenjena? V produkciji je završalo šele po tem, ko je bila oddaja že na malih ekranih ...

Jurica Živoder je 29-letni kmet iz Pokleka, ki ga v šovu niso predstavili, saj je produkcija njegove kadre izrezala iz oddaje. Vse skupaj se je zapletlo po tem, ko so oddajo že predvajali na televiziji, šele gledalci so namreč opazili, da se na njegovi podlakti nahaja nacistična tetovaža. Na njegovi roki je bilo namreč mogoče prebrati napis "Meine Ehre heißt Treue", ki predstavlja moto nacistične organizacije Schutzstaffel (SS).

Jurica Živoder foto: RTL

Njegovo naklonjenost nacizmu in političnim prepričanjem Adolfa Hitlerja je bilo moč zaslediti tudi na družbenem omrežju, zato je produkcija sklenila ukrepati, četudi je bila oddaja že v teku. Iz že pripravljenega šova so tako izrezali vse kadre, v katerih posamezno ali s svojimi kandidatkami nastopa Jurica. Oddajo so popravili tudi za nazaj, kar je hkrati razlog, da omenjenega kmeta tekom predvajanja na POP TV niste podrobneje spoznali.

»RTL Hrvaška ima ničelno stopnjo tolerance do različnih vrst totalitarnih ideologij, zlasti do tistih, ki so povezane z nacizmom in spornimi tetovažami,« so svoje stališče utemeljili na televizijski hiši RTL.

Jurica Živoder

Jurica Živoder foto: RTL

prejšnji članek
Moja sladka jagoda: Gonca zasebno srečno poročena
Svet slavnih
Moja sladka jagoda: Gonca zasebno srečno poročena
naslednji članek
Horoskop: Zaverovani boste vase
Horoskop
Horoskop: Zaverovani boste vase