stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Sonja še vedno uživa v petju

22. 10. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Sonja Plešnar

Sonja Plešnar foto: VOYO

Sonja Plešnar se je pred desetimi leti v javnosti predstavila kot slovenska Amy Winehouse, a kmalu zaključila pevsko kariero. Kako zelo uživa v glasbi in petju, si lahko ogledate v videoutrinku sobotne oddaje Ljubezen po domače.

Sonja Plešnar je z vstopom v šov Ljubezen po domače prejela še več pozornosti kot pred desetletjem, ko se je skušala uveljaviti na slovenski glasbeni sceni. Tedaj je z nekdanjim politikom in trboveljskim županom Bogdanom Barovičem posnela celo duet za morsko pesem Moj galeb, ki je bila sprva ustvarjena za festival Melodije morja in sonca, a tam žal ni bil predstavljena, saj je dogodek odpadel. Barovič je nato Sonji dovolil, da pesem posname, ustvarila pa je tudi videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj. Nekdanji župan s posnetkom ni bil sicer povsem zadovoljen, a je pozdravil Sonjino voljo.

Čeprav je Sonja, ki ji je bilo zelo ljubo nastopanje v živo, pred leti izgubila voljo do ustvarjanja pevske kariere, pa vsekakor ni izgubila veselja do petja. S kakšnim žarom je sodelovala v prepevanju pri Mitji, kjer je druščino s kitaro spremljala Vesna, pa si lahko ogledate v spodnjem videoutrinku sobotne oddaje Ljubezen po domače.

prejšnji članek
Tragedija: Alec Baldwin na snemanju ubil snemalko
Svet slavnih
Tragedija: Alec Baldwin na snemanju ubil snemalko
naslednji članek
Kmetija: To se je z Lino in Aljažem zgodilo po šovu
Resničnostni šovi
Kmetija: To se je z Lino in Aljažem zgodilo po šovu