1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Jože Rožen obžaluje odločitev

31. 10. 2021; 10.00
Avtor: Revija Lady
BOR_3586

Jože Rožen foto: POP TV

'Rekel sem, naj me prijavijo v Ljubezen po domače ali v Kmetijo, a ni bilo nič od tega, in zato sem še vedno samski,' je med klepetom za revijo Lady potarnal Jože.

Korošec Jože Rožen, ki je iskal boljšo polovico v šovu  Ljubezen po domače, si želi še v kakšen šov, a očitno   tokrat ni bil med srečnimi izbranci.  »Rekel sem, naj  me prijavijo v Ljubezen po domače ali v Kmetijo, a ni bilo nič od tega, in zato sem še vedno samski. Vse ženske, ki so  bile pri meni, so mi bile všeč, a mene je najbolj pritegnila  Darinka Košenina,« je iskren Jože, ki je tudi prepričan, da   bi se dobro znašla na njegovi kmetiji.

»Darinka me ni hotela,  zdaj pa obžalujem, da se nisem odločil za Jožico Matko. Ona je pridna kot mravljica, in čeprav so me drugi nagovarjali, da ni zame, sem zdaj prepričan, da bi bilo bolje, če bi bil z njo,   kot da sem še vedno sam.«

Jožica in Jože foto: POP TV

Jože si zdaj čas krajša z vnukom   Filipom, ki ga je dobil februarja. »Zdaj je star osem mesecev  in se že plazi. Res mi je v veliko veselje. Z mladimi živimo skupaj in z zetom se odlično razumem. Predal   sem jim kmetijo, na kateri redimo tudi nekaj živine. Čeprav hči in zet opravita glavnino dela, jima z   veseljem priskočim na pomoč. Pred kratkim se je  mlada družinica odpravila na dopust v Bosno, kjer  so se predajali veliki strasti, ribolovu na enem od jezer. Jaz pa ne hodim nikamor, le občasno skočim do   Kotelj na kakšno pivo. Letos pri nas na Koroškem   še gobe ne rastejo, tako da se niti po gozdu ne splača   potikati,« pravi veliki šaljivec, ki spremlja vse šove na slovenskih televizijah in pri tem zelo uživa.

prejšnji članek
Dekleti imata doma dva fanta, ki navijata zanju
Resničnostni šovi
Dekleti imata doma dva fanta, ki navijata zanju
naslednji članek
Pevka Alya pokazala starša
Svet slavnih
Pevka Alya pokazala starša
#obraziavenija
obraziavenija