oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače za kamero: Metka v resnici povsem drugačna

24. 12. 2021; 09.00
Avtor: Vesna Meško
ljubezen-po-domače

Metka Krajnc na zadnjem snemanju. foto: VOYO

Metko Krajnc najbrž večina gledalcev ocenjuje kot zelo odločno mlado žensko, ki zna odnose začiniti tudi s strogim nastopom. Medtem ko so nam že fantje zaupali, da slednje v resnici še zdaleč ne drži, vam sedaj predstavljamo tisto pravo Metko, ki se svoji podobi na TV ekranih od srca nasmeji.

Že fantje so nam omenili, da je Metka Krajnc zelo prijazna ženska in še zdaleč ne ne tako stroga, kot vidimo v oddaji. Je bila torej ta strogost malce zaigrana ali je tako izpadlo, ker ste kar na enkrat imeli na posestvu toliko moških in je bilo treba poskrbeti za red in organizacijo?

»Glede moje strogosti v oddaji sem bila še sama presenečena, ko sem jo letos gledala, in sem se prav nasmejala sama sebi, ker v realnem življenju sva z Mihaelo ravno obratno ... jaz sem včasih preveč prijazna in popustljiva, ona je pa tista, ki prej udari po mizi (smeh). Je pa res, da sem jih morala malo na trdo prijeti, da smo ukrotili vse te moške hormone,« nam je smeje se zaupala Metka, ki ji je snemanje oddaje ostalo v zelo lepem spominu.

Metka pred snemanjem oddaje Ljubezen po domače. foto: POP TV

In če ste ob številnih peripetijah na Muti morda pomislili, da je bilo vse skupaj za Metko in domače preveč naporno, sama z nasmehom pove, da se je imela zelo lepo in da ji ni niti malo žal, ker se je odločila za sodelovanje. »Za kamerami je bila tole res zabavna izkušnja. Je pa res, da je bila zame to hkrati velika preizkušnja, včasih sem bila namreč izredno sramežljiva, in takšna, kot sem bila včasih, zagotovo ne bi šla pred kamero … zdaj pa, evo mene!« se ob sprehodu skozi vtise smeji Metka in še enkrat poudari, kako krasna in zanimiva izkušnja zanjo ostaja udeležba v šovu Ljubezen po domače.

Sveža fotografija Metke Krajnc, ki se vam smehlja iz sprehoda.

Sveža fotografija Metke Krajnc, ki se vam smehlja iz sprehoda. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Rebeka Dremelj o najbolj smešnem darilu moža Sandija
Svet slavnih
Rebeka Dremelj o najbolj smešnem darilu moža Sandija
naslednji članek
Kmetija: Kaj se skriva v ozadju Anžetovih vročih fotografij?
Resničnostni šovi
Kmetija: Kaj se skriva v ozadju Anžetovih vročih fotografij?