oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Vanja s fantom uživa v sladki skrivnosti

31. 12. 2021; 07.00
Avtor: Vesna Meško
vanja-zupan, ljubezen-po-domače

Vanja Zupan in njen srčni izbranec foto: Osebni arhiv

Vanji Zupan se zaradi šova Ljubezen po domače življenje ni spremenilo, je pa res, da je potem, ko so kamere ugasnile, prejela najlepše darilo. Spoznala je namreč partnerja, o katerem nam je zaupala, da je prepusto najboljši.

Vanjo Zupan smo spoznali kot simpatično dekle, ki je v oddaji Ljubezen po domače s svojo prijetno naravo najbolj prepričalo Davida Krulčiča. Njuna zgodba se po koncu šova ni nadaljevala, je pa Vanji udeležba v romantično obarvani oddaji kljub temu ostala v zelo lepem spominu.

»Bila je neka nova izkušnja, kjer sem spoznala nekaj zelo super oseb,« je strnila svoje vtise in nam na vprašanje, kako se ji je zdelo, ko se je svojo izkušnjo spremljala po televiziji, dejala, da ji je bilo na začetku vse skupaj zelo smešno. »Potem sem se pa kar navadila, ker sem doživela zelo pozitiven odziv vseh, ki me poznajo.«

Vanja ima ob sebi ljubečega partnerja. foto: Osebni arhiv

Pa je morda udeležba v oddaji vplivala na njeno življenje? »Po končanem snemanju, oz. po končanem predvajanju Ljubezni po domače na televiziji, ne občutim nobenega vpliva le tega na moje življenje. Mogoče nekaj več prošenj za prijateljstvo na Facebooku in na Instagramu,« pojasnjuje Vanja, ki je že nekaj časa srečno zaljubljena.

Kot nam je zaupala, je namreč srečna v objemu čudovitega moškega, ki ga zelo ceni. »Spoznala sem krasnega partnerja. Je zelo ljubeč, prijazen, romantičen in preprosto najboljši,« je o svojem srčnem izbrancu povedala Vanja in zaključila, da bosta podrobnosti njune ljubezenske zgodbe ohranila zase. »Naj bo to najina mala skrivnost.«

Vanja Zupan je že nekaj časa srečno zaljubljena.

Vanja Zupan je že nekaj časa srečno zaljubljena. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
BAR: Jan Klobasa skrbi za smeh gledalcev in tekmovalcev
Svet slavnih
BAR: Jan Klobasa skrbi za smeh gledalcev in tekmovalcev
naslednji članek
Horoskop: Ne vztrajajte v negativnih mislih
Horoskop
Horoskop: Ne vztrajajte v negativnih mislih