1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: David ima sladko skrivnost

7. 1. 2022; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Ljubezen po domače

David Krulčič foto: POP TV

David Krulčič, ki smo ga spremljali v šovu Ljubezen po domače, je srečno zaljubljen. A to še ni vse. 'Zdaj živim ljubezen v cvetju,' pravi. Hmm, le kaj to pomeni? Preverite, kaj nam je zaupal ...

David v šovu Ljubezen po domače ni spoznal ženske, s katero bi se tako zelo ujel, da bi si lahko obetala skupno prihodnost. A takšno je pač življenje. Ljubezen namreč najraje potrka na vrata tedaj, ko to najmanj pričakujemo …

Z Davidom smo poklepetali o minulem letu, ki se je odvilo po snemanju dogodivščine na Primorskem, ujeli smo ga na novem delovnem mestu in do ušes nasmejan nam je zaupal, da se ima zelo lepo. Pa gre slednje pripisati novi ljubezni? Tudi, a kot poudarja, želi da to ostane skrivnost, saj mu zasebnost zelo veliko pomeni.

David Krulčič foto: Osebni arhiv

In kaj zanimivega se mu še dogaja? »Zdaj živim ljubezen v cvetju,« se smeji David in nam pojasni, da sedaj opravlja delo dostavljalca cvetja. »Leto in pol sem delal v domu upokojencev, kar sem zelo rad opravljal, saj se dobro počutim v družbi starejših, sedaj pa razvažam cvetje po cvetličarnah. Tudi to mi je super, tako da sem res zelo zadovoljen,« razloži David, ki ima na izkušnjo v šovu lepe spomine.

»Ljudje še vedno radi poklepetajo o tem, jaz pa se tudi nasmejim, ko spremljam njihove odzive. Super je, se je pa sedaj že umirilo, tako da živim običajno življenje,« pokima, mi pa ga povprašamo še po babici, ki je ob našem zadnjem klepetu ravno prišla domov iz bolnišnice.

»Nona je super, riše, barva in se kratkočasi z ustvarjanjem. Res je nekaj posebnega, malo je takšnih,« je ganjen David, ki ima z babico zelo topel, ljubeč in pristen odnos, ki je lahko mnogim za zgled.

David Krulčič

David Krulčič foto: POP TV

prejšnji članek
Kmetija: Tilen Brglez ima simpatično mamo
Resničnostni šovi
Kmetija: Tilen Brglez ima simpatično mamo
naslednji članek
Horoskop: Sreča vas čaka v kreativnosti
Horoskop
Horoskop: Sreča vas čaka v kreativnosti
#obraziavenija
obraziavenija