zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo med Juretom in Leo?

22. 2. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
jure in lea

Jure in Lea foto: POP TV, edit: njena.si

Juretove izbranke so opazile, da so se izza kamere med njim in Leo zanetile iskrice. Ker pa je Jure kasneje postal malce preveč pogumen, se je čedna Lea odzvala drugače, kot je Zasavčan pričakoval …

Zdelo se je, da se je v šovu Ljubezen po domače že rodila prva romantična naklonjenost. Jure Novak in Lea Bertoncelj sta se namreč po prvem zmenku tako lepo ujela, da sta v večernih urah skovala skrivni zmenek, na katerem ju ni spremljala snemalna ekipa. Med simpatičnima junakoma je preskočila iskrica in kot je naslednji dan prišlo na plan, sta se nekoliko tudi zbližala.

Če smo gledalci upali, da bodo poljubi vodili v romanco na malih ekranih, pa se je slednje z Leiinim prihodom na Juretovo domačijo spremenilo. Čedna temnolaska je sicer Zasavčana presenetila dan prehitro, navihani Jure pa je z nabritim jezikom in idejami dosegel ravno nasprotno, kar je upal in si želel. Lea je namreč veliko bolj zadržano dekle, kot si je mislil. Zakaj se je ujezila in kaj se je pravzaprav zgodilo, pa boste videli nocoj, ob 20. uri na POP TV.

prejšnji članek
Katarina Čas spet izdala pesem
Svet slavnih
Katarina Čas spet izdala pesem
naslednji članek
Konec je: Zvezdnika sta izbrisala spomine na ljubezen
Svet slavnih
Konec je: Zvezdnika sta izbrisala spomine na ljubezen