Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Lovrova rdečina na vratu razkriva bitko z rakom

21. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
lovro

Lovro Gregorš foto: POP TV

Kdor pozna to kruto bolezen, ga je ob pogledu na Mijinega Lovra zagotovo prešinila misel, da ji je tudi ta prijeten gospod zrl v oči. Žal je temu res tako, se pa lahko Lovro pohvali, da je v tej bitki on tisti, ki je slavil zmago.

Onkološki bolniki in njihovi svojci dobro vedo, kako obsevanje poškoduje kožo, ki postane mesece po zdravljenju pigmentirana in čvrstejša. Tudi simpatični sosed Lovro se je pred več kot desetimi leti spopadel z rakom na grlu, ki pa mu ga je z zdravniško pomočjo in obilico optimizma uspelo ugnati v rog. Danes je zdrav, vitalen in poln načrtov o tem, kako bo preživel jesen življenja.

Lovro foto: VOYO

»Leta 2010 se mi je življenje začelo postavljati na glavo. Izvedel sem, da imam raka na grlu, natančneje, na korenu jezika. Ker sem po naravi optimist, sem si dejal, da je rak ozdravljiv in ta misel me je vodila skozi zdravljenje. In ker sem bil dovolj psihično in fizično močan, so se zdravniki odločili, da bom prejel več oblik zdravljenja. Najprej operacija, nato kemoterapija in še obsevanje. Ko sem prišel iz bolnišnice domov, se je najhujše šele začelo,« je za portal Bum novice pojasnil Lovro in v nadaljevanju razložil, da ga je čakala vrnitev med bele zidove. A tudi za ta del spopada je zbral dovolj moči in močne volje, da je bil na koncu on tisti, ki je slavil zmago.

Lovro Gregorš

Lovro Gregorš foto: POP TV

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Martina kljub blamaži žrebanje odvodila do konca
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Martina kljub blamaži žrebanje odvodila do konca
naslednji članek
Andraž Uhan: Pripeljali so mu dekle, ki jo je že poznal
Svet slavnih
Andraž Uhan: Pripeljali so mu dekle, ki jo je že poznal