Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Presenečenje, takšen je David v resnici!

1. 4. 2022; 08.00
Avtor: Vesna Meško
david-sepe

David Sepe foto: POP TV

Se tudi vi sprašujete, kakšno vlogo ima David v šovu Ljubezen po domače? Se je prijavil z resnimi nameni ali je zanj vse le igra? Bližnji pravijo, da je posebnež, nekateri neznanci ga vidijo kot slaboumneža, drugi kot šaljivca, vsi pa ga boste po tem, kar smo izvedeli, zagotovo gledali drugače …

David Sepe se v šov Ljubezen po domače ni prijavil, ker bi si želel pozornosti javnosti. Nenazadnje mu kot introvertirani osebi nastopanje pred kamero predstavlja velik izziv. A ker zgolj hrepenenje po ljubezni doslej ni obrodilo sadov, je sklenil ukrepati nekoliko drugače in se pogumno prijavil v šov.

»Na relaciji dom-služba-prosti čas nisem srečeval primernih žensk/punc, ki bi bile samske ali pripravljene na intimnejše spoznavanje ali skupni začetek nečesa lepega.  Profil oddaje/šova se mi je zdel primerno okolje za navedeno težavo. Ne nazadnje pa se je Mija lepo predstavila in mi bila všeč,« nam je razložil David, ki se pred kamero ni pretvarjal, je pa res, da se je prepustil šaljivim vložkom, v katere ga je zvabil Milan.

David Sepe foto: VOYO

»Vsi, ki me poznajo, pravijo, da sem "poseben". To se mi je vedno zdelo čudno. Sedaj, ko se gledam po ekranu, jih bolje razumem. Tudi trema mi je precej "ubijala" spontanost in kreativnost odzivov pred kamero. V osnovi sem introvertiran,« nam je zaupal ter dodal, da se sicer vidi kot šaljivec, a da ga žal pogosto zanese v ciničen in zajedljiv humor, ki je na meji žaljivosti.

»Leta samote so naredila svoje. Imam grozno nežno dušo. In to ne skrivam. Velikokrat sem že kar obsceno prijazen do neznancev (še posebej do prodajalk), kar vodi v zmotno prepričanje, da gre za osvajanje. Ljudi se želim dotakniti in preveriti ali še živi njihova prijaznost. Nesporazumi, da sem naivno zaupljiv ali slaboumen so na dnevnem redu, ampak nič hudega. Veliko berem iz različnih področij, zato se lahko pogovarjam o različnih temah in imam o vsem mnenje, ki ga lahko samozavestno zagovarjam. Redka vrlina pri ljudeh, opažam,« sklene simpatični sogovornik, ki je velik ljubitelj živali. »Sem vegan, obožujem in občudujem vse živali (tj. žive, v naravnem okolju). Tudi hišne pajke samo prestavim, če je potrebno.«

David Sepe foto: POP TV

prejšnji članek
Tilen o slabi strani zmage v šovu Kmetija
Svet slavnih
Tilen o slabi strani zmage v šovu Kmetija
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Moj glavni cilj je, da bo sin spet ob meni
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Moj glavni cilj je, da bo sin spet ob meni