boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zakaj je Nataša zapustila šov Ljubezen po domače?

5. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Nataša Masten

Nataša Masten foto: POP TV

V zadnji epizodi oddaje Ljubezen po domače je posestvo Jureta Strune zapustila Nataša Masten. Razlogov za njen odhod je več, čeprav bi morda ostala, če bi se slovo odvilo drugače.

Nataša Masten se je znova znašla v oddaji Ljubezen po domače zaradi predloga voditeljice Tanje Postružnik Koren, ki jo je na zadnjem snemanju v domu Mitje Rusa povabila v novo sezono. Nataša je ponudbo že tedaj brez omahovanja sprejela in si kasneje med prijavljenimi kandidati izbrala simpatičnega Jureta Struno.

Nataša se je vrnila k hčerki. foto: VOYO

Žal pa jo v oddaji tudi tokrat ni čakala ljubezen. Kljub obetavni predstavitvi in začetni simpatiji, se je tekom bivanja na posestvu Prebil izkazalo, da Jure ni moški, s katerim bi lahko spletla partnerski odnos. Poleg tega, da ji niso ustrezala pričakovanja, ki jih ima Jure do svojega bodočega dekleta, si Nataša ni zatiskala oči pred največjim razmahom med njima - željo po naraščaju. Jure si namreč želi otroke, Nataša pa je že mamica, hkrati pa se nahaja v letih, ko ji misel na nosečnost ni več blizu.

Poleg omenjene nekompatibilnosti je Mastenovo k odhodu spodbudilo večerno dogajanje ob katerem se je počutila zapuščeno in ponižano. Potem ko so pojedli večerjo, ki jo je pripravila, so namreč Jure, Sara in Patricija odšli s posestva, ona pa je ostala sama. Za namenček se družba zelo dolgo ni vrnila, kar je situaciji le še prililo olje na ogenj. Jure in dekleti so sicer pojasnili, da njihov odhod ni bil načrtovan, vse se je odvilo po njegovem komentarju, da mora ven peljati psičko, dekleti pa sta vihravo stekli do avta, da se mu pridružita.

Nataša in Jure foto: VOYO

A Natašin ponos je bil preveč ranjen in ker si ne dovoli nespoštljivega ravnanja, je sklenila Juretu obelodaniti svoj odhod. Kot smo lahko videli, je del nje vseeno upal, da jo bo skušal prepričati v nasprotno, a ker ima tudi Jure svoj ponos, se slednje ni zgodilo. Odločitev je spoštljivo sprejel in ji zaželel vse dobro v življenju, Nataša pa se je vrnila v objem hčerke, ki predstavlja njeno največje bogastvo.

Nataša Masten foto: POP TV

Nataša Masten foto: POP TV

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Takšna je bila Kate pred devetimi leti …
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Takšna je bila Kate pred devetimi leti …
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Je Anže postal očka?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Je Anže postal očka?
#obraziavenija
obraziavenija