stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Lea kot je v šovu niste spoznali

17. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
lea-bertoncelj

Lea Bertoncelj v šovu. foto: POP TV

Leo Bertoncelj si bomo zapomnili zlasti po tem, da je nemudoma pritegnila pozornost zasavskega kmeta Jureta Novaka. A kdo je pravzaprav čedna temnolaska, ki je med snemanjem ugotovila, da ne spada v svet resničnostnih šovov?

Lea Bertoncelj je vedoželjno dekle, ki jo navdihuje širjenje obzorij, kar okuša zlasti s potovanji in izbiro poslovnih poti. »Delam kot osebna asistentka, trenutno pa opravljam tudi tečaj za učiteljico joge, ki ga bom zaključila septembra ter nato odprla svoj studio za jogo. Nadvse me zanima vse, kar je še neraziskano. Rada bi še prepotovala tiste delčke sveta, ki jih še nisem, okusila kulinariko, videla kulturo vsake države in se učila z dneva v dan za življenje. Sicer pa sem velika ljubiteljica narave in živali. Poleg joge si želim nekoč v življenju odpreti zavetišče za živali,« nam je zaupala 25-letnica, ki se je med snemanjem romantične oddaje naučila marsikaj novega o sebi in o medsebojnih odnosih.

Lea Bertoncelj danes. foto: Osebni arhiv

»Danes vem tudi to, da se ne bi več prijavila v take oddaje, saj enostavno ne spadam tja,« priznava sogovornica, ki opaža, da jo ljudje na ulici prepoznavajo, a temu ne posveča preveč pozornosti. »Iskreno sem zelo preprosta, delam na čisto drugih stvareh in se ne počutim nič drugače kot pred šovom,« razloži Lea in nam namigne, da se ji je življenje v zadnjem letu zelo spremenilo. »Zgodile so se nepričakovane stvari in sem tudi res vesela in hvaležna, da so se. Da razkrijem kaj več, pa bo treba počakati na konec oddaje.«

prejšnji članek
Kristjani obeležujejo največji krščanski praznik veliko noč
Zdravje
Kristjani obeležujejo največji krščanski praznik veliko noč
naslednji članek
Cene Prevc ima končno čas za punco
Resničnostni šovi
Cene Prevc ima končno čas za punco
#obraziavenija
obraziavenija