mrtvašnica, krsta
Svet24.si

Zakonca se z adrenalinskih počitnic vračata v krsti

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo z Mijo?

3. 5. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
mija-rovtar

Mija Rovtar foto: VOYO

Ko so zaključili s snemanjem na Mijinem domu in ko so razmere postale resnejše, jo je postalo strah.

Druženje kandidatov pri Miji Rovtar je bilo sicer ves čas začinjeno s humorjem, kljub temu pa se je med Mijo in Lovrom rodila pristna naklonjenost in iskrena želja po tem, da se spoznata kot moški in ženska. A ko sta se odpravila na romantični oddih, se Mija kar ni zmogla otresti zafrkancije, s katero je iz minute v minuto preizkušala Lovrovo potrpljenje. Slednjega smo tako v zadnji epizodi spoznali v nekoliko drugačni luči, izkazalo se je namreč, da njegova mirnost ni neusahljiva in da zna nastopiti tudi bolj odločno.

Mija in Lovro foto: VOYO

Lovru je sicer všeč, da je Mija ohranila mladostniško igrivost, kljub temu pa meni, da ji je potrebno tedaj, ko pretirava, postaviti meje. In kaj natanko se je dogajalo z njo na ladji, zakaj so iz nje vrele provokacije? Kot je pojasnila, ni vajena bližine tako dobrosrčnih in pozornih ljudi, kot je Lovro, kar jo nekoliko zmede, prestraši in sproži odziv, ki ni ravno primeren.

Lovro je moral Miji postaviti meje. foto: VOYO

»Zdaj vem, da grem predaleč. Kar ne zmorem mu priznati, da mi je z njim lepo, mislim namreč, da potem ne bo več takšen, kot je. Saj vem, da je to brez veze … Enostavno nisem vajena tako dobrih oseb okoli sebe, res,« je priznala Mija, ki je Lovra šaljivo zbadala vse dokler ni ugotovila, da ima njenega vedenja resnično dovolj. »Jaz nisem vedela, da njega to tako zelo moti. Jaz sem se hecala,« je pojasnila Mija, Lovru pa priznala, da bolj kot se šali, bolj mu je v resnici naklonjena.

Mija in Lovro sta razrešila nesoglasja. foto: VOYO

prejšnji članek
Boris Cavazza po hudi nesreči spet na nogah?
Svet slavnih
Boris Cavazza po hudi nesreči spet na nogah?
naslednji članek
Alenka Bikar ima odlično naslednico - hči postala državna prvakinja
Svet slavnih
Alenka Bikar ima odlično naslednico - hči postala državna prvakinja
#nasazenazenska
nasazenazenska