stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače? Kam sta izginila Jure in Lea?

13. 5. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
ljubezen-po-domače, lea, jure

Lea in Jure foto: edit: njena.si

Jure in Lea sta obiskala Gorenjsko, nato pa se je njuna zgodba končala. V zadnjih dveh oddajah njunega zaključka ni bilo, zato smo preverili, kaj se je zgodilo …

Po obisku Leinega očeta je sledila malica na travniku, zatem pa Jureta in Lee v oddaji Ljubezen po domače nismo več videli. Medtem ko smo ostale akterje spremljali na romantičnih izletih, ki jim je sledilo razmišljanje o prihodnosti in slovo, so ustvarjalci oddaje pri mlademu paru ubrali drugačen potek dogodkov. Kaj se je zgodilo? Mar sta predčasno zaključila snemanje?

Lea in Jure foto: edit: njena.si

»Ne, snemanja nisva zaključila predčasno, ampak ker sva šla v Španijo, je bilo to doživetje potem mišljeno kot romantični izlet. Bila sva namreč edina, ki sva ga izpeljala tako kmalu, to pa zato, ker je Moto GP potekal ravno tisti vikend in ni bilo druge izbire,« nam je pojasnila Lea in omenila, da se je v njihovi ekipi vse odvilo hitreje, saj je bilo že na začetku razvidno, da Juretu razen nje in Particije ne odgovarja nobeno drugo dekle. Ko je torej Patricija na lastno željo zapustila Čemšenik, je bilo kaj hitro jasno, da je lahko le Lea tista prava. Pa je tako čutila tudi ona? No, ta del zgodbe vas bo nemara presenetil, a počakajmo, da se najprej odvije še čisto zadnji del 6. sezone.

Lea in Jure na pikniku v naravi. foto: edit: njena.si

prejšnji članek
To so finalisti letošnje Evrovizije
Svet slavnih
To so finalisti letošnje Evrovizije
naslednji članek
Znani Slovenci tega niso želeli zamuditi!
Svet slavnih
Znani Slovenci tega niso želeli zamuditi!
#nasazenazenska
nasazenazenska