nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Teja in Sebastjan na ultrazvoku doživela šok

11. 7. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Teja Rožen

Pri Roženovih bo znova veselo foto: Osebni arhiv

Jože Rožen, ki ga poznamo iz šova Ljubezen po domače, še ni povsem dojel, da bo hčerka Teja rodila dvojčka. Pogled na dva srčka v trebuščku je starša razveselil, a hkrati tudi prestrašil.

Da bo Teja Rožen znova postala mamica, smo vam že zaupali, sedaj pa nam je v kratkem klepetu pojasnila, da ima datum predvidenega poroda 25. oktobra ter da se za enkrat dobro počuti. »Sem pa pričakovala, glede na to, da sta dva, da bom imela več težav. Upam, da tudi do konca ostane tako, je pa res, da veliko počivam in nisem tako aktivna, kot v prvi nosečnosti,« razloži Teja, ki je prvič postala mamica februarja 2021, ko sta se z zaročencem Sebastjanom razveselila sinka Filipa. Nadobudnež je bil za Sebastjana drugi otrok, v preteklem razmerju je namreč postal očka deklici Hani.

Sebastjan, Teja, Hana in Filip. foto: Osebni arhiv

Kako pa sta se odzvala na novico, da pod njenim srcem rasteta dva sončka? »Midva sva se ves čas šalila, da bova imela dvojčke, še isti dan, ko sem šla na prvi pregled, sem mu rekla, da kaj pa če pridem domov in mu povem da sta dva ... Ampak vsekakor ne pričakuješ, da te bo res doletelo in tako je bil poleg veselja prisotno tudi malce šoka, sploh ker je Filip še tako majhen. Te kar malo zaskrbi, kako boš lahko dober starš trem tako majhnim otrokom naenkrat. Ampak imam to srečo, da je Sebastjan res super očka in da kadar ne dela, preživi res veliko časa že s Hano in Filipom,« nam je zaupala Teja, mi pa smo jo seveda pobarali, kako kaj dedek Jože …

»Dedek Jože je vesel, saj že Filipa zelo rad popazi, ampak se mi zdi, da bo vse skupaj zares dojel, ko bosta nova člana doma,« se smeji Teja.

Teja in Sebastjan sta se Filipa razveselila lansko leto. foto: Osebni arhiv

Filip bo postal starejši bratec. foto: Osebni arhiv

Teja Rožen foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Tanja Kocman grdo poškodovana
Svet slavnih
Tanja Kocman grdo poškodovana
naslednji članek
Abrahamovka Sofia Vergara: Nočem se postarati!
Svet slavnih
Abrahamovka Sofia Vergara: Nočem se postarati!