franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj v resnici išče Ines v šovu Ljubezen na vasi?

23. 7. 2022; 07.56
Avtor: V.M.
Ines Petrić

Ines Petrić foto: RTL

Ines Petrić je znova del oddaje Ljubezen na vasi. Ste vedeli, da velja za absolutno rekorderko, saj pred kamerami že šestič išče svojo sorodno dušo?

Ines Petrić je v hrvaškem šovu Ljubezen na vasi prvič sodelovala leta 2015, ko je poskušala osvojiti srce 13 let mlajšega Gorana Špeharja. Sledilo je iskanje sreče na kmetiji Andreja Bogunovića, temu pa sezona, v kateri se je potegovala za kmeta Domagaja Škobića. Ko je TV hiša RTL najavila mednarodno sezono, Ines seveda ni ostala doma. Tedaj je bil njen izbranec Avstralec Jack Vukoja, v 12. sezoni pa jo je gostil Hakija Špago.

Ines Petrić foto: RTL

Ines, ki se tokrat mudi pri Krunoslavu Pavlakoviću, zase pravi, da je poštena, vesela, optimistična, prijazna in odprta oseba, ob tem pa priznava, da je včasih tudi nekoliko trmaste narave. Pri človeku najprej opazi ambicioznost, trud, delo in iskrenost. Frizerka, vizažistka in ljubiteljica zdravega življenja se v prostem času rada druži s prijatelji, sprehaja, potuje, nakupuje, pleše in igra badminton. Kot pravi, se zelo dobro znajde v vseh situacijah, ne boji pa se niti vaških opravil in živali.

Ines rada pove, da se ne spušča pod svoje kriterije, zato se mnogim zdi nenavadno, da se prijavlja za moške kandidate, ki jim nemara na ulici ne bi namenila niti pogleda. No, verjetno temnolaska sodeluje v oddaji predvsem za popestritev šova in lastnega življenja.

Ines Petrić foto: RTL

Ines Petrić foto: RTL

prejšnji članek
Desa Muck: Kot mati sem zagotovo delala vse narobe
Svet slavnih
Desa Muck: Kot mati sem zagotovo delala vse narobe
naslednji članek
Znano, kje Jennifer Lopez in Ben Affleck preživljata medene tedne
Svet slavnih
Znano, kje Jennifer Lopez in Ben Affleck preživljata medene tedne